Problem tr img – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem tr img – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comProblem tr img – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Erik
~ Anonymní uživatel
97 příspěvků
28. 3. 2013   #1
-
0
-

 Ahoj potreboval bych poradit mam tri radky v tabulce a tri obrazky pod tabulkou potrebuji abych kdyz najedu na 1. radek tak aby se obarvil spolu s obrazkem1. Prosim o nejaky navrh jak na to. Za jakoukoli radu budu rad.

 <div class="main">
            
            <table border="1" id="items">
                <tr><th>Nazev</th><th>cena bez DPH</th><th>cena s DPH</th><th>popis produktu</th><th>pocet kusu</th><th>unikatni kod produktu</th></tr>
                <tr><td>CCNA Certification All-In-One For Dummies [Paperback]</td><td>300</td><td>360</td><td>Oficialni kurz Cisco press</td><td>1</td><td>01A</td></tr>
                <tr><td>JUNOS OS For Dummies [Paperback]</td><td>400</td><td>480</td><td>Oficialni kurz Juniper press</td><td>1</td><td>01B</td></tr>
                <tr><td>RouterOS by Example [Paperback]	</td><td>200</td><td>220</td><td>Oficialni kurz Mikrotik press</td><td>1</td><td>01C</td></tr>
            </table>
            <div class="gallery">    
                <img src ="ccna.jpg">
                <img src ="junos.jpg">
                <img src ="routeros.jpg">
 
            </div>
</div>
window.onload = function()
  {
var table = document.getElementsByTagName("tr");

for(var i = 1; i < table.length; i++)
	  {
            table[i].onmouseover = function(){
                this.style.color = "blue";
            }
            
          }
       //alert(":");  
    }  
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.72.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2538 příspěvků
29. 3. 2013   #2
-
0
-

tr se obarvovat obvykle neda, mozna v html5. Pouzij td. A pouzil bych class.

table[i].className="cerveny"; // navic bych to prejmenoval na tr nebo rows a ne table :)

.cerveny {color:#F00;} /* v css */

.cerveny a {color:#F00;} /* cerveny i odkaz */

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Problem s pozicovanim img — založil Nark

Img — založil Mirek

Img ze streamu a Img do streamu — založil Mutagen

PDF TO IMG — založil Row

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý