Firefox - podpora Segoe UI Semilight – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Firefox - podpora Segoe UI Semilight – CSS – Fórum – Programujte.comFirefox - podpora Segoe UI Semilight – CSS – Fórum – Programujte.com

 

ludek
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
29. 3. 2013   #1
-
0
-

čus, na prohlížeči Mozilla Firefox(nejnovější akt), mi nefunguje tento font  

font-family: Segoe UI Semilight;

jak mám zajistit, aby se tady ten font objevoval?? díky :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.29.9.–
ANV+1
Návštěvník
29. 3. 2013   #2
-
0
-

Tak je tu niekoľko základných vecí.. Najprv si musíš uvedomiť, že tento font nie je podporovaný všetkými operačnými systémami(Iba win8 pokiaľ viem). Pre vyriešenie tohto problému sa udáva aj rodina písma, aby si prehliadač samostatne zvolil niečo ako „podobné“ písmo.. V tvojom prípade ide o rodinu sans-serif.
Pre tvoj zápis by som navrhoval použiť pravidlo @font-face, ktoré ti zaručí kompatibilitu so všetkými OS.
Zápis pre @font-face by mal vyzerať takto:

@font-face {
font-family: "segoe";
src: url("segoeuisl.ttf") format("truetype");
}

p {
font-family: "segoe", sans-serif;
}

Ďalšia vec ktorú treba spomenúť je, že font musíš umiestniť do zložky kde máš zdrojový kód kaskády k webu(.css).

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.197.220.–
"Bez činu zostávajú aj tie najkrajšie myšlienky bezcenné."
M.K. Gándhí
ludek
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
29. 3. 2013   #3
-
0
-

díky ti ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.29.9.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Podpora right u IE6 — založil Petroff

HDD Linux podpora — založil Anonymní uživatel

UTF8 a jeho podpora v C++ — založil bakMan

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý