System("cls"); NetBeans – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

System("cls"); NetBeans – C / C++ – Fórum – Programujte.comSystem("cls"); NetBeans – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
turista
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
3. 4. 2013   #1
-
0
-

ahoj majstri,

chcel by som sa opýtať, či mi niekto nevie poradiť s mojim problémom.

Môj PC....OS windows 8, prostredie NetBeans + Cygwin;

V programe by som potreboval premazať terminál a klasický príkaz system ("cls"); ale ani system("cmd /c cls"); mi nefunguje.....skúšal som to na inom PC s rovnakým výsledkom....po inštalácii Code:block, ktorý využíva GNU GCC Compiler tento príkaz bez problémov funguje.Problémom je ale to, že zadanie mi ukladá pracovať v NetBeans.....poradíte???

malý príklad

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#include <windows.h>

int main(){

   printf("HOCICO\n");
   system("cls");

   printf("NIECO INE\n");

   system("pause");

   return 0;

}

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.45.–
Reklama
Reklama
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
3. 4. 2013   #2
-
0
-

#1 turista
imho v netbeansech se ti nevytváří terminál (cmd), ale vypisuje se to do toho out panelu ne? tam system("cls") fungovat nebude... když to ale spustíš přes cmd, tak by to fungovat mělo...

jo a pokud používáš cygwin, tak cls nepujde (je to win prikaz) a budes muset pouzit system("clear");

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.31.–
All you need is vision and time.
turista
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
3. 4. 2013   #3
-
0
-

áno, áno bolo to tým prostredím NetBeans. V termináli to s system("cmd /c cls"); funguje ako má... s tým system("clear") to ísť nechce.  Ďakujéééééém

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.45.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 95 hostů

Podobná vlákna

System("cls"); — založil Kenvelo

Line a cls ve VB2005Express — založil Chaindler

NetBeans — založil Tomáš

Netbeans 6 a C++ — založil K.

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý