Veřejný webhosting pomocí IIS Express – Sítě – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Veřejný webhosting pomocí IIS Express – Sítě – Fórum – Programujte.comVeřejný webhosting pomocí IIS Express – Sítě – Fórum – Programujte.com

Doomista+1
Stálý člen
7. 4. 2013   #1
-
0
-

Ahoj, pokouším se přijít na to, jak mám nastavit síťové prvky, abych mohl z domácího počítače spustit veřejně dostupný webserver. Pro testovací účely mám síťovou strukturu jako na obrázku:

Pomocí IIS 7.5 mám na PC3 (Windows 8)  spuštěn webserver. Pokud jsem v lokální síti, vše mi funguje bez problémů (nehledě zda je port 80 nebo 8080).
Nicméně výše zobrazená struktura simuluje přístup z vnějšku. PC3 je připojeno na PC2, kde jede connectify hotspot, nakonfigurovaný aby služba z ip 192.168.63.51 fungovala při tcp protokolu na portu 8080. V IIS je nakonfigurované bindování IP 192.168.63.51 a portu 8080. Ve firewallu mám otevřený port 8080 pro příchozí spojení. Ve chvíli, kdy na PC1 zadám do prohlížeče IP adresu PC2 s příslušným portem (10.0.0.1:8080), tak by se mi měl načíst web, jedoucí přes IIS.
To je však nestane. Hned po zadání adresy se v IIS konzoli napíše Failed to translate IP adress + hostname to site ID, stránka se však nadále načítá, po asi dvou minutách pak konzole vypíše, že požadavek proběhl bez problémů (HTTP 200, viz obrázek)

nicméně načítání na PC1 probíhá i nadále a nakonec se nenačte nic. V PC3 ve složce WebSite1 je pouze soubor index.html s jednoduchým kódem

<html>
hello world
</html>

máte nějaký nápad, v čem bych mohl mít chybu? nastavení sítě, nebo interní problém IIS? díky za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.176.–
Na vše stačí iostream...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý