Datepicker jQuery zobrazování ve dvou inputech – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Datepicker jQuery zobrazování ve dvou inputech – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comDatepicker jQuery zobrazování ve dvou inputech – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
12. 4. 2013   #1
-
0
-

Opět zdravím..

Měl bych dotaz ohledně komponenety Datepicker. 

Veškerou funkci i nastavení jsem provedl, problém je v použití. Pokud mám v jednom formuláři dva inputy, kde bych chtěl tuto komponentu použít, funguje pouze v té první, přičemž v obou mám nastaveno 

<input id="datepicker" type="text" name="datumNarozeni">

Nesetkal se někdo s podobným problémem? Předem moc díky za jakoukoliv radu, teprve se učím :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.117.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
12. 4. 2013   #2
-
0
-

id je unikatni... chce to pouzit ruzne id... 

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
13. 4. 2013   #3
-
0
-

#2 KIIV
Horší je, že podle nastavení  id je právě volána javascriptová funkce, kdy se rozevře kalendář pod inputem. Takhle bych musel nakopírovat datepicker třikrát a pokaždé mu dát jiné id pro volání, což mi přijde jako taková malá prasárna .. :-/

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.117.–
KIIV+42
God of flame
13. 4. 2013   #4
-
0
-

tak muzes zkusit saskovat s class... ale v dokumentaci urcite bude zminka, jak jich udelat vic...

kazdopadne proc furt vsici vymejslej "to bude prasarna" u veci co treba snadneji nejdou a pak se treba objevi daleko lepsi perly... o kterejch takhle nesmysleji ?  :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
13. 4. 2013   #5
-
0
-

#4 KIIV
Okouknu to, snad tam něco bude ;-)

Já to vím, ale zrovna tohle (pokud budu mít ve formuláři 3 inputy, kde chci pomocí této komponenty vkládat čas, budu muset třikrát datepicker nakopírovat, to skutečně není elegantní řešení, nemyslíš...? :-) ) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.117.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý