Visual Basic + Autocad – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Visual Basic + Autocad – Visual Basic – Fórum – Programujte.comVisual Basic + Autocad – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Michal
~ Anonymní uživatel
683 příspěvků
12. 4. 2013   #1
-
0
-

Dobrý den,

udělal jsem program pro automatické vykreslení výkresů v autocadu pomocí visual studio 2012. Na počítači, kde jsem to dělal, program funguje, ale na ostatních to hlásí Součást ActiveX nelze vytvořit. Poradil byste mi někdo jak na to?

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.8.–
Michal
~ Anonymní uživatel
683 příspěvků
12. 4. 2013   #2
-
0
-

#1 Michal
ještě kód, který je asi ta chyba...

Private Sub CreateEntities_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles CreateEntities.Click
        AcadApp = GetObject(, "AutoCAD.Application")
        Dim dwgName As String
        dwgName = "c:\Documents\vykres.dwg"
        If Dir(dwgName) <> "" Then
            AcadApp.Application.Documents.Open(dwgName)
        Else
            MsgBox("File " & dwgName & " does not exist.")
        End If
        acadDoc = AcadApp.ActiveDocument

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.8.–
Mucko
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
14. 4. 2013   #3
-
0
-

A ten AutoCAD.Application je čo za objekt? Hneď na prvom riadku kódu vytváraš objekt: AcadApp = GetObject(, "AutoCAD.Application"), čo je ActiveX (COM object). Si si istý že je aj na tom druhom PC?

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.230.54.–
michal
~ Anonymní uživatel
683 příspěvků
14. 4. 2013   #4
-
0
-

#3 Mucko
mám tam:

Imports Autodesk.AutoCAD.Interop                         ........to jsou dll z OBJECTARX

Imports Autodesk.AutoCAD.Interop.Common

Dim AcadApp As AcadApplication
Dim acadDoc As AcadDocument

Autocad na včech zkoušených počítačích samozřejmě je, ten program je právě o tom, že po zadání určitých hodnot vykreslí v autocadu výrobní výkres. Bohužel to funguje jen na tom počítači, kde to programuju...

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.117.159.–
Mucko
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
15. 4. 2013   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 109.230.54.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Visual Basic — založil curro70

Visual basic — založil Saint

Visual Basic — založil Polarkos

Visual Basic? — založil Jiří

Visual Basic UPDATE — založil Saint

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý