Dobrý den,
udělal jsem program pro automatické vykreslení výkresů v autocadu pomocí visual studio 2012. Na počítači, kde jsem to dělal, program funguje, ale na ostatních to hlásí Součást ActiveX nelze vytvořit. Poradil byste mi někdo jak na to?
Díky
TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Dobrý den,
udělal jsem program pro automatické vykreslení výkresů v autocadu pomocí visual studio 2012. Na počítači, kde jsem to dělal, program funguje, ale na ostatních to hlásí Součást ActiveX nelze vytvořit. Poradil byste mi někdo jak na to?
Díky
#1 Michal
ještě kód, který je asi ta chyba...
Private Sub CreateEntities_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles CreateEntities.Click
AcadApp = GetObject(, "AutoCAD.Application")
Dim dwgName As String
dwgName = "c:\Documents\vykres.dwg"
If Dir(dwgName) <> "" Then
AcadApp.Application.Documents.Open(dwgName)
Else
MsgBox("File " & dwgName & " does not exist.")
End If
acadDoc = AcadApp.ActiveDocument
#3 Mucko
mám tam:
Imports Autodesk.AutoCAD.Interop ........to jsou dll z OBJECTARX
Imports Autodesk.AutoCAD.Interop.Common
Dim AcadApp As AcadApplication
Dim acadDoc As AcadDocument
Autocad na včech zkoušených počítačích samozřejmě je, ten program je právě o tom, že po zadání určitých hodnot vykreslí v autocadu výrobní výkres. Bohužel to funguje jen na tom počítači, kde to programuju...
Môžno hlúpa otázka, ale verzie AutoCad sú rovnaké? Príp. skús toto http://forums.autodesk.com/t5/NET/Unable-to-reference-Autodesk-AutoCAD-Interop-Common-dll/td-p/2187392 fórum, no nie som si istý, či je to to pravé pre teba.
Zjistit počet nových příspěvků
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

© 2003–2026 Programujte.com