Jak zkompilovat kod do 64 bit dynamické knihovny? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak zkompilovat kod do 64 bit dynamické knihovny? – C / C++ – Fórum – Programujte.comJak zkompilovat kod do 64 bit dynamické knihovny? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
MiCizek0
Stálý člen
12. 4. 2013   #1
-
0
-

Ahoj můžu pomoci microsoft windows sdk 7.1 zkompilovat 64 bit soubory?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.203.–
Reklama
Reklama
MiCizek0
Stálý člen
17. 4. 2013   #2
-
0
-

Ahoj, mám program ve verzi v 32 bit a 64 bit a k tomu zdrojové kódy k jednomu .dll souboru toho programu. Bohužel potřebuji využít maximálně paměti RAM a proto to potřebuji zkompilovat do 64 bit. Visual Studio 2010 Express neumožňuje kompilování do 64 bit, ale údajně Microsoft SDK obsahuje 64 bit kompilátor. Takže jsem si ho nainstaloval. Ale problém je, že když ho mám nainstalovaný a v Configuration Manager v properties solution nastavím x64, tak mi zmizí celá nabídka v properties dokud vše zase nevrátím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.203.–
Radek Chalupa
~ Redaktor
0
Super člen
18. 4. 2013   #3
-
+1
-
Zajímavé

#2 MiCizek
Nemůžu to tvrdit z hlavy na 100%, ale mám dojem že VS 2012 už i ve verzi Expres umí sestavovat pro 64-bit, podívej na web MS, a popř. zkus VS 2012 express.

Radek Chalupa
- vývoj software na zakázku
- školení programování (C/C++, WinAPI, ATL, COM, ActiveX, C#, NET Framework, MFC)
http://www.radekchalupa.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.211.–
MiCizek0
Stálý člen
18. 4. 2013   #4
-
0
-

Díky, podívám.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.203.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 101 hostů

Podobná vlákna

Jak připojit knihovny — založil nachos

Jak sestavovat knihovny? — založil kadet

Jak nainstalovat D knihovny? — založil Matěj Andrle

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý