Přepsání projektu do Nette – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Přepsání projektu do Nette – PHP – Fórum – Programujte.comPřepsání projektu do Nette – PHP – Fórum – Programujte.com

 

JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
14. 4. 2013   #1
-
0
-

Zdravím,

zkouším přepsat jedny své stránky do Nette. Ale ani skoro po týdnu nejsem schopnej v tom něco udělat. Jde o web s jednoduchou administrací obsahu. Jelikož už v poslední době skoro vůbec neprogramuju a s PHP sem na tom nikdy moc dobře nebyl, tak je to asi pro mě nadlidskej úkol. Proto hledám někoho kdo by byl ochotnej to do toho Nette přepsat a nebo jen udělat základní kostru, abych jen pomocí metody pokus/omyl/google/forum doplnil další funkce. Najde se tu někdo, kdo nemá do čeho teď píchnout a chce udělat dobrý skutek? :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.96.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
15. 4. 2013   #2
-
0
-

Napis autorovi nette, aby ti pomohl. Muzu ti dat testovaci kody, co jsme s nim vyplodili.

--- chyby aaa.php ---

<?php


require "libs/Nette/loader.php";

Debug::enable();

Debug::consoleDump($GLOBALS);


class Order extends Object
{
private $radius = 0;

public $onchange;

function setRadius($value)
{

// if (is_array($this->onChange))
//  {
// foreach( $this->onChange as $callback)
//  {
//  call_user_func($callback, $this, $his->radius, $value);
//  }
//  }
$this->onChange($this, $this->radius, $value); //resi class object 5 radku nahore

  $this->radius = max(0, (float) $value);
}
/**


  */


function getRadius()
{
return $this->radius;
}

}

function changeListener($sender, $oldValue, $newValue)
{
echo 'doslo ke zmene'.$oldValue.$newValue;

}

$order->onChange[] = 'changeListener';
$order = new Order();
$order->setRadius(123);
$order->radius = 123; // umozni class Object
echo $order->getRadius();
echo $order->radius; // umozni class Object
dump($order->radius);

echo $order->getReflection() -> getMethod('getRadius')->getAnnotation('role'); //zobrazi popisek franta
Order::getReflection() -> getMethod('getRadius')->getAnnotation('author'); //zobrazi popisek franta

?>

--- formulare.php ---

<style>
.required
{background:#f88;}
</style>

<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4/jquery.min.js"></script>


<?php
require "libs/Nette/loader.php";
//error_reporting(E_ALL);
Debug::enable();

$form = new Form;

$form->addProtection('chybova hlaska, kdyz nastane utok nebo vyprsela session, odeslete formular jeste jednou');
//ochrana proti utoku z jineho serveru.


$form->addText('name','Jmeno:')
       ->setDefaultValue('jmeno')
       ->addRule(form::FILLED, 'zadejte prosim jmeno')
       ->addRule(form::MIN_LENGTH, 'jmeno musi mit alespon %d znaky', 2); //print_f zastupny symbol

$form->addCheckbox('promo','Chci zasilat novinky na mail')
        ->setDefaultValue(true);

// email nepovinne
$form->addText('email','Email:')
       ->setEmptyValue('@') // toto je prazdna hodnota, neuvazuj jako vyplneno
//     ->addRule(form::FILLED, 'zadejte prosim email')
       ->addConditionOn($form['promo'], Form::EQUAL, true) // musis vyplnit mail, aby slo zasila novinky
         ->addRule(Form::FILLED, 'zadejte prosim jmeno')
       ->endCondition()
       ->addCondition(Form::FILLED)
         ->addRule(Form::EMAIL, 'Emailova adresa neni platna');

$form->addPassword('password','Heslo:')
     ->addRule(form::FILLED, 'zadejte prosim heslo')
     ->addRule(form::MIN_LENGTH, 'heslo musi mit alespon %d znaky', 2);

$form->addPassword('password2','Heslo pro kontrolu:')
     ->addRule(form::FILLED, 'Heslo pro kontrolu')
     ->addRule(form::EQUAL, 'Heslo pro kontrolu', $form['password']);

$countries = array(
  'Vyberte zemi',
  'Evropa' => array(
    'cs' => 'Ceska republika',
    'sk' => 'slovensko'
    )
);

$form->addSelect('country', 'Zeme', $countries)
       ->skipFirst() //skipFirst('Vyberte zemi'); lze pridat prvni polozku zde
       ->addRule(form::FILLED, 'Vyberte zemi');

/*
if (!$form->isSubmited())
{
...
$form->setDefault(array(
'country'=>'sk'
));
+ detekce IP
}
*/

$gender = array(
'?' => 'Nechci vybirat',
'm' => 'muz',
'z' => 'zena'
);

$form->addRadioList('gender','pohlavi',$gender)
   ->setDefaultValue('?');

$form->addHidden('id');

$form->addFile('avatar','Avatar:')
  ->addRule(Form::MIME_TYPE, 'Musi byt obrazek', array('image/png','image/jpeg','image/gif'));
//--uklada do httpuploadfile v nette, viz web dokumentace

//$image = Image::fromFile('sss');
//$image.move();
//$image.resize(...);

$form->addSubmit('send','Registrovat');

$form->render();


if ($form->isSubmitted() && $form->isValid())
{
$values = $form->getValues();

//if ($values['avatar']->isOk())
//  {
  //$values['avatar']->image->resize(48,48)->sharpen()->save('avatar.png');
//  $values['avatar']->image->resize(48,48)->sharpen()->send();
//  exit;
//  }

dump($values);
exit;
}


//$form['name'] = new TextInput('Jmeno:'); //totez
//$form->addText('name','Jmeno:');  //totez

/*
<script>
var id = 'frm-spam';
var id = '<?php echo $form['spam']->getHtmlId(); ?>';
$('#' + id).val('pivo').closest('tr').hide();

var id = '<?php echo $form['spam']->getHtmlId(); ?>';
$('#' + id).val('pivo').closest('tr').hide();
</script>
*/

formulare2 examply: basic-example.php, custom-rendering.php, manual-rendering.php, naming-containers.php

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
15. 4. 2013   #3
-
0
-

Tato možnost mě se přiznám ani nenapadla. už jen z důvodu že David Grundl bude mít své práce dosti, na to abych ho zatěžoval ještě s tímto.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
16. 4. 2013   #4
-
0
-

Mno, tak on bude mit examply a je schopen ti rici, proc ti to nejede. Kdezto treba mne to nezajima, nette. Je velmi omezene. Jestli budu potrebovat, napisi si vlastni.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
CZechBoY+4
Věrný člen
24. 5. 2013   #5
-
0
-

však když dáš download tak tam máš sandbox :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
25. 5. 2013   #6
-
0
-

#5 CZechBoY
jo jo to vím... ale nějak se mi s tím moc nepodařilo hnout

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.96.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
CZechBoY+4
Věrný člen
25. 5. 2013   #7
-
0
-

#6 JMM
co máš za problém?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Přepsání programu — založil Niki

Přepsání processMemory — založil Mutagen

Přepsání C do Javy — založil Neony

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý