Java Command Input – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Java Command Input – Java – Fórum – Programujte.comJava Command Input – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Redix
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
19. 4. 2013   #1
-
0
-

Mám program ktorý sa spustí a číta nejaký súbor v pravidelných intervaloch .. .a mám ten problém že chcem aby som ho vedel vypnuť napríklad keď napíšem exit tak sa program ukončí .. hmm ale ako ? ..

tu je jeden zdrojak z hlavnou triedou main
 

package copyreloader;

public class CopyReloader {

@SuppressWarnings("unused")
public static void main(String[] args) throws Exception {
  Config cfg = new Config();
  CheckerDB cdb = new CheckerDB();
  CopyCore cc = new CopyCore();
}

}

... 

chcem spraviť .. aby to čo ja napíšem reagovalo na to a spravilo určitu akciu ...

tak neviem ci to mam dať do nejakej triedy alebo vytvoriť novú ..

tu je zdrojak CopyCore . 

package copyreloader;

import java.io.BufferedReader;
import java.io.BufferedWriter;
import java.io.FileWriter;
import java.io.IOException;
import java.io.InputStreamReader;
import java.net.URL;
import java.util.Timer;
import java.util.TimerTask;


public class CopyCore {

  public CopyCore() throws IOException, InterruptedException{

  Timer timer = new Timer();
  timer.scheduleAtFixedRate(new CoreApp2(), 1000L, cfg.interval * 1000)};

   class CoreApp2 extends TimerTask{
      public void run() {

      ....................

      .....................

       }

    }
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.87.11.–
Reklama
Reklama
Flowy0
Věrný člen
20. 4. 2013   #2
-
0
-

Nové vlákno ktoré bude mať kontrolu nad týmto a bude čakať na vstup užívateľa (system.in)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.227.–
https://github.com/Flowy
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 40 hostů

Podobná vlákna

Java EE HTML input — založil Opik

Java- input do pola — založil Elay

Built-In Command — založil Radek

Command-nefunguje (tkinter) — založil Tom@sQo

Command v externím souboru — založil Navara

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý