Curl přihlášení – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Curl přihlášení – PHP – Fórum – Programujte.comCurl přihlášení – PHP – Fórum – Programujte.com

 

frantik
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
21. 4. 2013   #1
-
0
-

Dobrý den,

chci docílit toho, že uživatelé a zároveň i ten kdo bude chtít uvidí kolik má vzkazů na lidech. Bohužel se mi nedaří přihlášení. Do cookie se relace zapíše a tak nechápu co dělám špatně. Děkuju za každou radu

<?php       //header("Content-type: text/plain");
            $ckfile = 'cookie.txt';
            $useragent = "Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_0_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Mobile/7A400";
            $ch = curl_init ("http://m.ucet.seznam.cz/lide?loggedUrl=/profile&sznu=wm8wR9JLXZXQUPOW:34bb349648edb9db");
curl_setopt($ch, CURLOPT_AUTOREFERER , true); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, $useragent); // set user agent
curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, $ckfile);
curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEFILE, $ckfile); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, 'username='.$nick.'&domain='.$dome.'&pswd='.$pasw); 
$output = curl_exec($ch);
curl_close($ch);
echo $output;
?>
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
frantik
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
21. 4. 2013   #2
-
0
-

Píše mi to: Přihlašte se prosím účtem Seznam.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
frantik
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
21. 4. 2013   #3
-
0
-

Vážně mi tu nikdo neporadí? Třeba po skypu a sem dáme hotové řešení :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
frantik
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
21. 4. 2013   #4
-
0
-

Ta hláška nic neznamená. Je to jen informativní. Prosím pomůže mi někdo? Vše mám správně a pro programátora to bude otázka možná i 20 vteřin

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
frantik
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
21. 4. 2013   #5
-
0
-

Upravil jsem to na:

<?php //header("Content-type: text/plain");
            $header = 'Authentication-API-Key: 12345';
            $charset = 'ISO-8859-1';
            $ch = curl_init('http://m.ucet.seznam.cz/lide?loggedUrl=/profile&sznu=wm8wR9JLXZXQUPOW:34bb349648edb9db');
curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:20.0) Gecko/20100101 Firefox/20.0');
curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, array('HTTP/1.1 200 OK', 'charset='.$charset,$header));  
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, 'username='.$nick.'&domain='.$dome.'&pswd='.$pasw); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, 'cookie.txt'); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEFILE, 'cookie.txt'); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 1); 
$out = curl_exec($ch);  
curl_close($ch);
echo $out;
?>

At dělám co dělám, tak se pořád nechce přihlásit i když je vše vpořádku. Tedy alespoň mím okem. Vážně moc potřebuju pomoc. Curl se učím týden a pořád nevim co tam dělám špatně.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
frantik
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
21. 4. 2013   #6
-
0
-

Vidim, že online lidi jsou, tak je to moc složitý nebo nikdo tady nechce pomáhat? Já se stím morduju týden a určitě by mi někdo poradil a bylo by to za pár minut a možná i dřív. Proč nikdo nechce poradit? Dal jsem málo informací? Co dělám špatně??

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
frantik
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
21. 4. 2013   #7
-
0
-

Vždyt je to už trapný jak si tu píšu se sebou.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
21. 4. 2013   #8
-
+1
-
Zajímavé

#7 frantik
Ano, trapné to opravdu je.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.31.–
All you need is vision and time.
frantik
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
21. 4. 2013   #9
-
-2
-
Mimo téma

#8 crazy
Reakce na kterou tak dlouho čekám a odepíše mi tu nějaký debil, který mi dá za pravdu. Když čumim na banány a někdo mi řekne, že to jsou banány, tak by jsem mu dal facku. Nic ve zlím, ale nehodlám tu rozebírat blbosti. Chci normální odezvu od normálního člověka. Tahle reakce na mě působí, že tu nikdo neumí poradit, tak aby vlákno nevypadalo tak trapně, tak mi sem napíše někdo trapnou větičku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
frantik
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
21. 4. 2013   #10
-
-2
-
Mimo téma

To vážně nikdo neví jak vyřešit tenhle problém?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
frantik
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
21. 4. 2013   #11
-
0
-

Další možnost, ale zobrazuje se pořád stejně bez přihlášení:

<?php session_start();
            //header("Content-type: text/plain");
            $header = 'Authentication-API-Key: 12345';
            $charset = 'ISO-8859-1';
            
            $strCookie = 'PHPSESSID='.$_COOKIE['PHPSESSID'].'; path=/';
            session_write_close(); 
            $data = "<soap:Envelope>[...]</soap:Envelope>"; 
            $ch = curl_init('http://m.ucet.seznam.cz/lide?loggedUrl=/profile&sznu=wm8wR9JLXZXQUPOW:34bb349648edb9db');
curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, array('charset='.$charset,"SOAPAction: \"/soap/action/query\"", "Content-length: ".strlen($data)));
curl_setopt($ch, CURLOPT_REFERER, 'http://m.lide.cz');  
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, 'username='.$nick.'&domain='.$dome.'&pswd='.$pasw);
curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 4);
curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIE, $strCookie );  
curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, 'cookie.txt'); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEFILE, 'cookie.txt'); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 1); 
$out = curl_exec($ch);  
curl_close($ch);
echo $out;
?>

Ví už někdo kde je problém?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
frantik
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
21. 4. 2013   #12
-
-1
-
Mimo téma

To tady nikdo, ale vážně nikdo neví kde je chyba? To si nikdo netroufne? Jestli má někdo jen malé tušení, tak budu rád i za něj. Jsem na foru o programování, ne? Snad mi tady někdo nenapíše o šatičkách na barbie. To by mě už vážně dostalo

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
ench0
Stálý člen
21. 4. 2013   #13
-
+1
-
Zajímavé

Frantiku, ty jsi trol jak prase. Dovolíš si tu POŽÁDAT

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.114.–
I programování je pudová záležitost. Buď to pude, nebo to nepude
ench0
Stálý člen
21. 4. 2013   #14
-
+1
-
Zajímavé

Omlouvám se všem za "zmatky v reakci" ale v rozhořčení z těch sra*ců co tu ten výtečník napsal jsem se asi nějak uklikl.

Přikládám skript, který mi (u sebe na localhost) vypsal data z mého seznam účtu:

<?php
$username="mojejmeno";
$domain = 'seznam.cz'; //nabyva hodnotu z rozbalovaciho seznamu
$password="mojeheslo"; 
$url="http://m.ucet.seznam.cz/lide/logUser?loggedUrl=/profile"; //url z form action
$cookie="cookie.txt"; 

$postdata = "username=".$username."&domain=".$domain."&pswd=".$password; 

$ch = curl_init(); 
curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, $url); 
curl_setopt ($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE); 
curl_setopt ($ch, CURLOPT_USERAGENT, "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.6) Gecko/20070725 Firefox/2.0.0.6"); 
curl_setopt ($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 60); 
curl_setopt ($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1); 
curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); 
curl_setopt ($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, $cookie); 
curl_setopt ($ch, CURLOPT_REFERER, $url); 

curl_setopt ($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $postdata); 
curl_setopt ($ch, CURLOPT_POST, 1); 
$result = curl_exec ($ch);

var_dump($result);  
curl_close($ch);
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.114.–
I programování je pudová záležitost. Buď to pude, nebo to nepude
frantik
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
21. 4. 2013   #15
-
-1
-
Mimo téma

Děkuju za radu a i příjemný kod. Bohužel to vypsalo: string(0) ""

Chovám se jako blb, ale už na tom dělám pár dní bez výsledku, tak jsem unavenej. Omlouvám se. Děkuju za kód i když nefunguje, tak jste jedinej kdo se mi alespon pokusil pomoct.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
ench0
Stálý člen
21. 4. 2013   #16
-
+1
-
Zajímavé

A změnil jsi správně jméno, doménu i heslo?

Zkouším si ten skript na jiném účtu a funguje to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.114.–
I programování je pudová záležitost. Buď to pude, nebo to nepude
frantik
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
21. 4. 2013   #17
-
0
-

To je divný. Všechno jsem změnil správně, ale vypíše mi jen reklamu endory. Vážně mám vše správně. Předtím mi ukázal stránku bez css a pro nepřihlášené. Teď mi nezobrazí vubec nic

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
frantik
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
21. 4. 2013   #18
-
0
-

Dovolil jsem si Vám poslat maila, kde je odkaz na tu stránku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

CURL — založil wise

Curl — založil wise

Curl — založil lamous

Nalinkovani curl — založil marc_ramin

Curl a preg_match — založil Mira

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý