Parsing Stringu v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Parsing Stringu v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comParsing Stringu v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Martin
~ Anonymní uživatel
1377 příspěvků
22. 4. 2013   #1
-
0
-

Zdravím, viete poradiť ako rozdeliť najaky string na casti ? Potrebujem napr z niečo podobneho dostat tie čísla do premennych -     " !1,3,1000,-2,4,1000..."

dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.184.–
Reklama
Reklama
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
22. 4. 2013   #2
-
0
-

#1 Martin
stringstream, getline, operator >>

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.31.–
All you need is vision and time.
vitamin+8
Grafoman
22. 4. 2013   #3
-
0
-

#1 Martin
Riesit sa to da vela sposobmi, zalezi od ci tam chces mat volitelne udaje ako nepovinne medzery a pod. 

Najjednoduhsie je asi pouzitie boost::tokenizer

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.157.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
Martin
~ Anonymní uživatel
1377 příspěvků
22. 4. 2013   #4
-
0
-

nepovinne medzery ? sorry este sa len ucim.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.184.–
Martin
~ Anonymní uživatel
1377 příspěvků
22. 4. 2013   #5
-
0
-

Musim najprv stiahnut nejaku knižnicu ? Ukazuje mi to chybu pri #include<boost/tokenizer.hpp>  

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.184.–
vitamin+8
Grafoman
22. 4. 2013   #6
-
0
-

#5 Martin
Treba na to stiahnut kniznicu. 

Pod nepovinnymi medzerami som mal na mysli nieco taketo:

//medzery na spravnych miestach sa ignoruju:
1,3,1000,-2,4,1000
1,3 ,   1000,-2, 4,1000
 1  ,    3,   1000,-2,4,1000
1,  3,1000,  -2,  4,1000

Ak predpokladas ze vstupny retazec je spravne zadany a nemusis ho kontrolovat tak ti bude stacit aj stringstream ako napisal crazy.

Pre trochu zlozitejsie veci daky tokenizer (strtok, boost::tokenizer, alebo si napis vlastny)

Mozno by sli pouzit aj regexy, tie su ale az v c++11(v gcc nefunguju) alebo v booste.

Mozes si spravyt aj stavovy automat, to je asi najpracnejsie, ale mas najviac moznosti.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.157.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
Martin
~ Anonymní uživatel
1377 příspěvků
22. 4. 2013   #7
-
0
-

dík, niečo jednoduche potrebujem.

Funguje aj  getline(string, ',');   ?  Nejako mi to nechce ist . 

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.184.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 94 hostů

Podobná vlákna

Dns server parsing — založil matusso

Vypsani stringu — založil Tase

Komprimace stringu — založil JMM

Zmena stringu — založil Honza

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý