JS a lokální soubor – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

JS a lokální soubor – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJS a lokální soubor – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
grump
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
28. 4. 2013   #1
-
0
-

Ahoj jde nějak pomocí javascriptu načíst soubou který vybral uživatel pomocí formulářového html prvku file?? Vím že to nějak jde přes PHP ale jak s JS...

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.155.–
Reklama
Reklama
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
28. 4. 2013   #2
-
0
-

Vygoogli si FileReader API

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.238.43.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

SOUBOR.BAT>SOUBOR.EXE — založil wokena

Lokalni promenne — založil BigBear

Lokalni promenna — založil BigBear

Lokalni wiki — založil TuTi_fruTi

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý