Odelsani formulare z jquery dialogu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Odelsani formulare z jquery dialogu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comOdelsani formulare z jquery dialogu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tribalcz0
Super člen
30. 4. 2013   #1
-
0
-

ahoj mam problem mam formular umisteni v dialogu a tabu a potrbuji ho zpracoovat a odeslat do databaze vse mam pripravene ale form se neodesila kod dialogu z formem zde 

<div id="tabs-2">
                <form action="#" method='post' name="dotaz">
                <p><center><table border="2" cellpadding="5" cellspacing="4" style="width:275px;">
                <tr><th colspan="2">Jméno: *</th><th><input type="text" name="jmeno" tabindex="1" /></th></tr>
                <tr><th colspan="2">Telefon:  </th><th><input type="text" name="telefon" value="+420 " tabindex="2" /></th></tr>
                <tr><th colspan="2">E-mail: *</th><th><input type="text" name="mail" value="@" tabindex="3" /></th></tr>
                <tr><th colspan="2">Zpráva: *</th><th style="font-size: 9px; text-align: right;" > zbývá <input type="text" name="cislo" value="2500" size="3" readonly="readonly" /> znaků</th></tr>
                <tr><th colspan="3"><textarea name=text cols="40" rows="10" wrap="virtual" maxlength="2500" tabindex="4" onkeypress="over();"></textarea></th></tr>
                <tr><th colspan="3"><input type="submit" name="submit" value=" Odeslat dotaz " /></th></tr>
                </table></center></form></p>
              </div>
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.131.–
Reklama
Reklama
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
3. 5. 2013   #2
-
0
-

#1 tribalcz
Kam by se odesílal, když máš action="#"?

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.4.138.–
Řešení
tribalcz0
Super člen
3. 5. 2013   #3
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

#2 Nefaritus
no pokud je v asctio # tak pokud se nepletu tak se script pro odesilani dat nachazi ve stejnem souboru coz take mam ale jiz sem to vyresil tlacitko se nachazelo mimo tagy <form></form>

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.131.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Klávesové zkratky v dialogu — založil _Radek_

Cesta z Openfile dialogu — založil JiriVavru

Tlačítka v dialogu jako ikona — založil Porcepoque

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý