Sokoban – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Sokoban – C / C++ – Fórum – Programujte.comSokoban – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jakub
~ Anonymní uživatel
865 příspěvků
1. 5. 2013   #1
-
0
-

Dobry den,

mam problem s jednim zadanim do skoly. Jedna sa o hru sokoban. Hru mam spravenu teraz tak ze "svet" mam definovany v kode takto:

char* map1 ="---####|---#--#|---#>-#|---#$.#|####--#|#-----#|#-$.--#|#######";

Legenda:

    '#' - stena, cez ktorú hráč nemôže prejsť
    '$' - krabica, ktorú je možné posúvať
    '>,<,V,^' - hráč
    '.' - cieľová pozícia, na ktorú je potrebné dotlačiť krabicu
    '*' - krabica nachádzajúca sa na cieľovej pozícii
    ' -' - podlaha, po ktorej sa môže hráč pohybovať

ale potrebujem aby svet(okrem toho aj ine veci) citalo zo suboru. V tomto subore je na kazdom riadku jeden level. Potrebujem najprv riadok roztriedit. Po prvu bodkociarku je meno levlu, po druhu je description, po tretiu heslo a potom tam je samotny svet.

Viem ze to ma fungovat ako jednosmerny spojkovy zoznam. Vobec sa neviem pohnut dalej budem rad za kazdu pomoc, ak bude treba poslem kod celej hry PM alebo mailom.

Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.37.–
Reklama
Reklama
Jakub
~ Anonymní uživatel
865 příspěvků
1. 5. 2013   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.37.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 81 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý