Změna barvy textu v tabulce – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Změna barvy textu v tabulce – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comZměna barvy textu v tabulce – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
2. 5. 2013   #1
-
0
-

Zdravim,

mam tabulku, kde se mi pomoci vlozeneho javascriptu zmeni barva oznaceneho radku. Potreboval bych, aby se mi zmenila jeste barva textu v oznacenem radku. 

tady je kod scriptu a zacatek tabulky:

<!-- Row Highlight Javascript -->
     
<script type="text/javascript">

window.onload=function(){
var tfrow = document.getElementById('tfhover').rows.length;
var tbRow=[];
for (var i=1;i<tfrow;i++) {
  tbRow[i]=document.getElementById('tfhover').rows[i];
  tbRow[i].onmouseover = function(){
    this.style.backgroundColor = '#ff0000';
           
  };
  tbRow[i].onmouseout = function() {
    this.style.backgroundColor = '#2f2f2f';
      
    
     
  };
}
};
</script>

<style type="text/css"   > 
table.tftable {font-size:12px;color:#fbfbfb;border-width: 1px;border-color: #686767;border-collapse: collapse;}
table.tftable th {font-size:11px;font-family:Verdana,Arial,Sans-Serif;color:#ffff00;background-color:#171515;border-width: 1px;padding: 5px;border-style: solid;border-color: #686767;text-align:center;}
table.tftable tr {background-color:#2f2f2f;text-align:center;}
table.tftable td {font-size:11px;font-family:Verdana,Arial,Sans-Serif;border-width: 1px;padding: 4px;border-style: solid;border-color: #686767;text-align:center;}
</style>

<table id="tfhover" class="tftable" border="1">
<tr><th width="70" >Hráč</th><th width="60" >Zápasů</th><th width="60" >Hr84</th><th width="60" >Header</th><th width="60" >Header</th><th width="60" >Header</th><th width="60" >Header</th><th width="60" >Header</th><th width="60" >Header</th><th width="60" >Header</th><th width="60" >Header</th><th width="60" >Header</th></tr>
<tr><td ><a rel="nofollow" href="http://maps.google.cz/maps?hl=cs&tab=ll" class="zlutyodkaz" target="_blank">Nadpis</a></td><td>35 : 13</td><td>Rl:3</td><td>R:4</td><td>Rl:5</td><td>Rol:5</td><td >35:15</td><td></td><td>Rl:3</td><td>R:4</td><td>Rl:5</td><td>Rol:5</td></tr>
<tr><td>35:15</td><td>35:15</td><td>Rl:3</td><td></td><td>Ro:5</td><td>Rol:5</td><td >35:15</td><td></td><td>Rl:3</td><td>R:4</td><td>Rl:5</td><td>Rol:5</td></tr>
<tr><td>35:15</td><td>35:15</td><td>l:3</td><td></td><td>Rll:5</td><td>Ro:5</td><td >35:15</td><td></
</table>

Zkousel jsem pridat radek:

this.style.font = '#ffff00'; ale nepomohlo..

Moc dekuju za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.21.–
Flu0
Návštěvník
2. 5. 2013   #2
-
0
-

Ahoj přes font se nastavují vlastnosti jako písmo, velikost, tučnost... barva se mění přes color.

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.157.132.–
2. 5. 2013   #3
-
0
-

#2 Flu
No dobre, pridal jsem this.style.color = '#ffff00'; a barva textu se po oznaceni opravdu zmenila, ale uz takova zustala stale. Tedy nevratila se na puvodni barvu po odznaceni.. :( jiny napad? Diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.21.–
Flu0
Návštěvník
2. 5. 2013   #4
-
0
-

#3 Dalkoplaz
Předpokládám, že jsi to přidal do tbRow[i].onmouseover (provede se po najetí myši), přidej to samé jen s původní barvou do tbRow[i].onmouseout (provede se po odjetí myši).

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.157.132.–
2. 5. 2013   #5
-
0
-

Super, #4 Flu
Super, funguje to.. Diky moc!

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.21.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý