Nejak mi nefunguje prikaz shutdown i kdyz ho opisu presne odsud primo do CMD po potvrzení se mi vypíše nápověda nevím proč ???? Poradí mi někdo??thx
Fórum › Příkazový řádek
Vypnutí PC v síti
poradime
Chcel by som sa spýtať, či niekto pozná spôsob akým sa dá v sieti LAN vypnúť vzdialené PC ak niesom adminom siete...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quote: "Binary Ranger"
Príkaz "shutdown -i" umožňuje totiž vypnutie PC v sieti LAN iba v prípade ak sme správcom siete čiže adminom....
mf píše:#
# Chcel by som sa spýtať, či niekto pozná spôsob akým sa dá v sieti LAN vypnúť vzdialené PC ak niesom adminom siete...#
#-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------#
#Quote: "Binary Ranger"#
#Príkaz "shutdown -i" umožňuje totiž vypnutie PC v sieti LAN iba v prípade ak sme správcom siete čiže adminom....
1) Nijak
2) Ziskat admina
Tak nechcu zakladat stejne tema...takze jak se muzu stat adminem site? Jsem adminem na obou PC(Vista a XP) a spojene je mam pres router...v XP napise ze neni spravna cesta a ve Vistech se uplne breakne a nevykona nic...diky za rady
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Vypnuti form1 bez vypnuti form2 — založil silent
Komunikace v síti — založil BDS
Zaloha wi-fi siti — založil Karel.V
Problém se sítí — založil Kari