Queue - indexace – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Queue - indexace – .NET – Fórum – Programujte.comQueue - indexace – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
blabalal
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
11. 5. 2013   #1
-
0
-

Ahoj, zkoušel jsem přidat indexaci ke Queue, ale když poté přes for chci vypsat čísla, tak mi to vypíše nuly... Neví si s tím někdo rady? :O :) 

namespace ConsoleApplication1
{
    class MySeznam<T> : Queue<T>
    {
        private T[] array = new T[100];

        public T this[int i] {
            get { return array[i]; }
            set { array[i] = value; }
        }
    }

    class Program
    {
        static void Main(string[] args)
        {
            MySeznam<int> seznam = new MySeznam<int>();
            seznam.Enqueue(1);
            seznam.Enqueue(2);
            seznam.Enqueue(3);
            seznam.Enqueue(4);
            seznam.Enqueue(5);

            for (int i = 0; i < seznam.Count; i++) {
                Console.Write(" " + seznam[i].ToString());
            }

            Console.ReadKey();
        }   
    }
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.115.–
Reklama
Reklama
velurex0
Stálý člen
11. 5. 2013   #2
-
0
-

Tady je něco hodně špatně. Tím Enqueue ukládáš čísla do interní struktury zděděné z Queue, zatímco indexer pracuje s úplně jiným vlastním polem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.167.210.–
blabalal
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
11. 5. 2013   #3
-
0
-

#2 velurex
ajooo to je fakt :X a dají se nějak propojit itemy v Queue s tím mým seznamem?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.115.–
velurex0
Stálý člen
11. 5. 2013   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.167.210.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 91 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý