Php a tvorba souborů – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Php a tvorba souborů – PHP – Fórum – Programujte.comPhp a tvorba souborů – PHP – Fórum – Programujte.com

 

vigum
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
11. 5. 2013   #1
-
0
-

Ahoj když chci ukládat soubory (obecně jakékoliv nejen přes funkci fopen, ale i např. pomocí funkce imageJpeg) tak je můžu uložit pouze do stejného adresáře jako je php soubor. (zkouším to na intranetu) Setkal se někdo s něčím podobným ??

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.155.–
ingiraxo+15
Grafoman
11. 5. 2013   #2
-
+1
-
Zajímavé

 získá aktuální adresář

dirname(__FILE__)
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
vigum
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
11. 5. 2013   #3
-
0
-

no a co že získáš aktuální adresář ?? Moc tomu nerozumím nechceš ukázat nějaký příklad...

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.155.–
ingiraxo+15
Grafoman
11. 5. 2013   #4
-
0
-

a co vlastně chceš? uložit soubor jinám než do aktuálního adresáře? Tak prostě zadej jinej kam chceš soubor uložit

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
vigum
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
11. 5. 2013   #5
-
0
-

když chci uložit nahraný soubor vedle php skriptu napíšu toto :

move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"], $_FILES["file]["name"]);

to se mi provede správně

nicměně když chci stejný soubor uložit např do posložky :

move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"],"upload/". $_FILES["file]["name"]);

tak se mi to tam prostě vůbec neuloží

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.155.–
vigum
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
11. 5. 2013   #6
-
0
-

#5 vigum
u file mi chybí uvozovka

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.155.–
ingiraxo+15
Grafoman
11. 5. 2013   #7
-
+1
-
Zajímavé
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
vigum
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
11. 5. 2013   #8
-
0
-

existuje a má naprosto klasické a stejné oprávnění jako složka se skriptem :{

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.155.–
vigum
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
11. 5. 2013   #9
-
0
-

jo už jsem to nějak rozchodil změnil jsem oprávnění u přístupu pro ostatní uživatele a rozjelo se to ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.155.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý