Převod do String^ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Převod do String^ – C / C++ – Fórum – Programujte.comPřevod do String^ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ondra
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
12. 5. 2013   #1
-
0
-

Zdravím,

potřeboval bych poradit se základní věcí. Zajímalo by mně jak převedu char* nebo string do String^

Jak udělat převod naopak jsem už zjistil.

char* retezec = (char*)(void*)Marshal::StringToHGlobalAnsi(textBox_nazev->Text);

Ale naopak nevím a nikde nemůžu najít jak to lze provést.

Děkuju za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.127.196.–
Reklama
Reklama
ondra
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
13. 5. 2013   #2
-
0
-

#1 ondra
#1 ondra
Už jsem si našel odpověď sám
String^ mstr= Marshal::PtrToStringAnsi((IntPtr)retezec);

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:1001:110:c806:34...–
ingiraxo+15
Grafoman
13. 5. 2013   #3
-
0
-

1) nevim proč mícháš std s .net... každej má vlastní typy

2) pokud převádíš String^ na char* tak to nezapoměň uvolnit, ta pamět se alokuje

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.90.162.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 99 hostů

Podobná vlákna

Prevod string na Datetime — založil Jirka

Prevod string na int — založil polenog

Převod string na int — založil Vojtěch

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý