Výpis dat do tabulky v C – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Výpis dat do tabulky v C – C / C++ – Fórum – Programujte.comVýpis dat do tabulky v C – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Filip
~ Anonymní uživatel
101 příspěvků
13. 5. 2013   #1
-
0
-

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak mám v jazyce C vytvořit výpis dat do tabulky. Mám vytvořený soubor, který toto vypsat umí, ale pouze do příkazového řádku. Teď tohle potřebuju převést do prostředí windows. Takže jsem si tam nachystal potřebný formulář s potřebným počtem sloupků a teď bych chtěl, aby se to vypsalo do toho formuláře. Samozřejmě pokud do té databáze, kterou vypisuju něco přidám, mělo by to přidat i řádek do té tabulky ve formuláři. Totéž platí s vymazáním. Děkám to ve Visual Studiu 2008

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.37.–
Reklama
Reklama
hlucheucho+10
Posthunter
13. 5. 2013   #2
-
0
-

Tabulku máš asi jako nějakou komponentu (StringGrid?), ta má metody pro manipulaci s celým řádkem, měl by jít načíst jako Delimited Text. Pak stačí správně nastavit Delimiter a ono ti to samo rozhodí na sloupce. 

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 202 hostů

Podobná vlákna

Vypis dat z tabulky — založil Bloudy

Výpis dat do tabulky — založil Karolína

Vypis dat z tabulky — založil Bloudy

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý