Webbrowser – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Webbrowser – .NET – Fórum – Programujte.comWebbrowser – .NET – Fórum – Programujte.com

 

freedom
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
14. 5. 2013   #1
-
0
-

Dobrý den,

udělal jsem si pomocí webbrowseru prográmek. Jen mne děsí, že to používá jádro ie. Říkám si co když uživatel ie odinstaluje s pc úplně? Je někde nějaká knihovna ke stažení, která by měla vlastní jádro a tak by program fungoval nezávysle? C# je příjemný jazyk a vypadá, že se ho naučit nebude až takovej problém. Proto jsem si ho zvolil. Jsem pořád úplný začátečník, ale některý věci mi na něm děsí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
ingiraxo+15
Grafoman
14. 5. 2013   #2
-
0
-

WebBrowser používá IE, tahle komponenta není dělaná pro prohlížeč, ale pouze jako náhled třeba části webu nebo pro reklamy, logy apod. co se načítá jako HTML stránka (napr. v launcherech u her)

pokud chceš prohlížeč, tak bud vlastní jádro nebo nějaký externí třeba webkit (v podobě .dll)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.90.162.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
freedom
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
14. 5. 2013   #3
-
0
-

aha, tak to jsem nevěděl. Víte prosím kde se dá ta knihovna pro nezávyslé jádro stáhnout a popřípadě i s manuálem pro chod?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
ingiraxo+15
Grafoman
14. 5. 2013   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 93.90.162.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
freedom
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
14. 5. 2013   #5
-
0
-

To je legrační. To jsem našel taky :-)

Je to super jak to jede, ale není tam jak to tam napasovat. Jen spousta knihoven a exe soubor pro ukázku jak jim to funguje :-)

Hledal jsem manual kde je podrobný manuál, ale prozatím jsem žádný nenašel. Musím uznat, že to je nádhera, ale taky tam mohli nechat alespon zdroj. kod toho exe souboru pro případy jako jsem já :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
ingiraxo+15
Grafoman
14. 5. 2013   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 93.90.162.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
freedom
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
14. 5. 2013   #7
-
0
-

Jestli to dobre chápu, tak ty knihovny musím někam vložit a potom si vybrat v resource, že chci podporu webkitu. Všimnul jsem si, že tam je framework 3.5

Bude to makat i na 2? Zároveň se chci zeptat zda neznáte umístění (kam ty knihovny vložit) aby jsem si je v resource jen zaškrtnul jako je na screenu. Děkuju

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
freedom
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
14. 5. 2013   #8
-
0
-

To nefunguje. Dal jsem to do resource podle návodu, ale když tam dám tohle:

this.Load += new EventHandler(Form1_Load); this.webKitBrowser1.Navigated += new WebBrowserNavigatedEventHandler(webKitBrowser1_Navigated);

Tak se webKitBrowser podtrhne jako chyba. Nechápu proč se dělají manuály jen na půl.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
ingiraxo+15
Grafoman
14. 5. 2013   #9
-
0
-

ty libky si musíš přidat do projektu (přidat reference) aby jsi mohl používat ten webkit

jestli pude 3.5 na 2.0 frameworku? když odebereš jedno kolo u auta a nebude to rezerva, půjde jezdit?

všechno máš v tom tutoriálu a i API - http://webkitdotnet.sourceforge.net/docs/ napřed si to přečti

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
freedom
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
14. 5. 2013   #10
-
0
-

#9 ingiraxo
Máte krásný přirovnání. Taky jedno mám: Složitým manuálem potřebného odradíš a znalce pobavíš :-)

Vše podle manuálu dělám, ale mají to rozbité. Podle návodu jsem přejmenoval složku, vložil na disk d a v references jsem si zvolil webkitbrowser.dll

Ale chlapec pořád používá jádo IE. Stáhnul jsem si hotové kody, ale křičí jim to chybama a to jsem udělal jen debug. Proto spíš chybu vidim u nich.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
freedom
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
14. 5. 2013   #11
-
0
-

Jestli mi nevěříte, tak vám to rád pošlu na mail aby jste viděl, že to mají doopravdy rozbitý.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
m4r100
Návštěvník
14. 5. 2013   #12
-
0
-

Co se tyce vlozenych prohlizecu, awesomium stoji za zminku

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.208.–
freedom
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
14. 5. 2013   #13
-
0
-

#12 m4r10
Raději zůstanu u toho předchozího a snad na internetu najdu kde mají chybu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
ingiraxo+15
Grafoman
14. 5. 2013   #14
-
0
-

1) co se týče přidaných referencí, tak víc jistě, že máš přidat pouze "webkitbrowser.dll" ? víš, ono je i dost možný, že využívá další libky pro webkit

2) třída WebkitBrowser (nebo jak to tam je) je komponenta, čili ji musíš přidat do seznamu komponent pokud to neděláš přes desinger

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
freedom
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
14. 5. 2013   #15
-
0
-

hmm, tak jsem zase moudřejší a jsem na tom ještě hůř než na začátku. Manuály jsou matoucí a reakce mě házejí před začátek. Jsem si jistej, že jen webkitbrowser.dll

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
freedom
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
14. 5. 2013   #16
-
0
-

Ukázek je na internetu, že se dá vybírat, ale všude chyby. Nechápu proč jsou všude chyby. Může mi prosím někdo normálně napsat kde dělám chybu a bez hádanek?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
freedom
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
14. 5. 2013   #17
-
0
-

Už jsem to vyřešil. Je to bezva jen škoda, že to zabírá tolik mega

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
freedom
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
15. 5. 2013   #18
-
0
-

Dobrý den,

vše maká jak má, ale chci se zeptat na poslední věc a to je cookie. Za běhu sezení drží, ale jakmile se progam zavře, tak to potom chce znovu přihlášení. Jde to udělat tak aby si cookie pamatoval i při dalším otevření programu?

Děkuju

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
ingiraxo+15
Grafoman
15. 5. 2013   #19
-
0
-

#18 freedom
to se musíš podívat do dokumentace jak se tam řeší cookie a jeho nastavení, jedině to nastavení ukládat do souboru a při spuštění app ho zas načíst, ale jde o to API pro webkit, jestli tohle umí, prostě se musíš podívat do Doc no

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.90.162.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
freedom
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
15. 5. 2013   #20
-
0
-

Tak děkuju moc. Nakonec jsem se rozhodl pro jadro ie. Sice se mi to z mnoha důvodů nelíbí, ale je tam mín problémů. Třeba sezení a nepotřebuje jinou podporu. Doufal jsem, že tímhle vyřeším apsenci podpory, ale webkit jí potřebuje taky. Myslím, že minimum lidí si odstraní ie úplně, ale microsoft visual C++ 2008 Redistributable už může být větší problém. Proto po tomhle novém zjištění webkitu dávám sbohem :-)

Ale naučil jsem se něco nového a toho si moc vážím a vám moc děkuju za čas i trpělivost.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Webbrowser — založil audiotrack

C# - webBrowser — založil alois

Webbrowser C# — založil dartanan

WebBrowser C# — založil Ospalý

WebBrowser C# — založil Kolemjdoucí

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý