Ukoly – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ukoly – C / C++ – Fórum – Programujte.comUkoly – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Vorys0
Duch
16. 3. 2006   #1
-
0
-

Chtěl jsem se zeptat podle čeho hodnotíte školy...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
petr0
Newbie
16. 3. 2006   #2
-
0
-

hmm taky by mne to zajimalo :(
myslim si ze jsem ukol mnel spravne a funkcni a prehledny a dostanu za 3...lide dostavaji za 1 ale pouzivaji do programu jinou neprobranou latku...takze mi prijde trosku zvlastni hodnoceni ukolu ktere maji tvorit novacci ale co se tedy hodnoti? myslim ze to je postavene na hlavu :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
<b>www.cg4u.ic.cz </b>- forum o grafice pro newbies <b>www.dewonhalo.ic.cz</b> -portfolio
Vorys0
Duch
16. 3. 2006   #3
-
0
-

Přesně tak, jsem začátečník a myslim, že jsem ukol splnil tak, jak byl zadán, proč mám teda za 3?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
17. 3. 2006   #4
-
0
-

no jak já sem to pochpopil, tak to přesně odpovídá známce 3.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
18. 3. 2006   #5
-
0
-

:D preco tie ulohy beriete na taku váhu. su to len nejake priklady na precvicenie minulej lekcie. (Takto sa to lepsie pamatuje)
if (znamka > 3)
skuste to opravit;
else
chodte dalej
:cigo:
este taka poznamka:
toto nie je skola, tu sa neucime kraviny ! :))

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
petr0
Newbie
19. 3. 2006   #6
-
0
-

njn ale at jsme ve skole nebo na webu nebo kdekoliv jinde vsude funguje psychika cloveka a tu, trojky moc nepotesi....kdyz to vemes kolem a kolem tak opravdovy zacatecnik ktery se to uci poprve bude vzdy mit jen trojky prtz pouzije vzdy jen to co je v lekci a nebude tam mit nic navic :(...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
<b>www.cg4u.ic.cz </b>- forum o grafice pro newbies <b>www.dewonhalo.ic.cz</b> -portfolio
Peter D.0
Expert
19. 3. 2006   #7
-
0
-

ale ak zakazdym dostanes 1 tak ta uz nema co potesit :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Adam Streck0
Stálý člen
19. 3. 2006   #8
-
0
-

Pokud se nemílím, 3 znamená dobře, ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
petr0
Newbie
19. 3. 2006   #9
-
0
-

mephi napsal:

ale ak zakazdym dostanes 1 tak ta uz nema co potesit :)


prosim precti si jeste jednou to co jsem psal :(
nejde mi o to ze chci same jednicky ale ze pokud se nekdo uci kompletne vse pres tento web poctive...tak ze si precte latku...tu pochopi....napise ukol....spravne...tak ma za 3..jo ale kdyz se nauci latku az po lekci 10 a zacne delat 1. ukoly komplexni a svyce blbostmi dostane za 1 :(

verim ze je to opravdu tezke pro autora aby psal clanky hodnotil ukoly a byl porad nad veci...timto taky nechci zpochybnit nekoho praci a jsem vdecny za vse co tu delate ale opravdu se prosim nad tim hodnocenim zamyslete

jeste jednou bych chtel podekovat vsem co se na www.programujte.com podily

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
<b>www.cg4u.ic.cz </b>- forum o grafice pro newbies <b>www.dewonhalo.ic.cz</b> -portfolio
geon0
Grafoman
20. 3. 2006   #10
-
0
-

Ka?d? lektor m? zn?mkov?n? po svojem. ROzhodn? se mi nezd?, ?e by n?kdo za spln?n? ukol daval 3. J? d?v?m dva, proto?e 1 si nech?v?m za extra dob?e spln?n? ?kol, kde je n?co nav?c. Sta?? mi mali?kost, ale prost? n?co. K tomu nen? m?t t?eba nastudov?noi 10 dal??ch lekc?, ale jen n?co, co ji? v ?kolu je, n?jak rozv?st, upravit...

Nemysl?m, ?e je dob?e m?t jako jedin? zdroj tento web. Jako hlavn? to ano (jak kdy, tedy ;-) ) , ale je dobr? se pokukovat i jinam, proto?e ne v?dy je to pro v?echny pochopiteln? a nen? tu v?e. V ??dn?m p??pad? se to ned?v? srovn?vat s knihami. Takov? mno?stv? informac? se sem prost? nem??e vej?t, to jsou prost? po?ty...

Sp?? si mysl?m ?e si spravedliv? dostal trojku a nev?? pro? (proto?e zat?m nen? mo?nost pro lektora ps?t k ?kolu hodnocen?). Jak to konkr?tn? zn?mkuje Curo nev?m, ale nev???m, ?e trojka je spln?n? ?kol...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
petr0
Newbie
20. 3. 2006   #11
-
0
-

geon napsal:

Ka?d? lektor m? zn?mkov?n? po svojem. ROzhodn? se mi nezd?, ?e by n?kdo za spln?n? ukol daval 3. J? d?v?m dva, proto?e 1 si nech?v?m za extra dob?e spln?n? ?kol, kde je n?co nav?c. Sta?? mi mali?kost, ale prost? n?co. K tomu nen? m?t t?eba nastudov?noi 10 dal??ch lekc?, ale jen n?co, co ji? v ?kolu je, n?jak rozv?st, upravit...

Nemysl?m, ?e je dob?e m?t jako jedin? zdroj tento web. Jako hlavn? to ano (jak kdy, tedy ;-) ) , ale je dobr? se pokukovat i jinam, proto?e ne v?dy je to pro v?echny pochopiteln? a nen? tu v?e. V ??dn?m p??pad? se to ned?v? srovn?vat s knihami. Takov? mno?stv? informac? se sem prost? nem??e vej?t, to jsou prost? po?ty...

Sp?? si mysl?m ?e si spravedliv? dostal trojku a nev?? pro? (proto?e zat?m nen? mo?nost pro lektora ps?t k ?kolu hodnocen?). Jak to konkr?tn? zn?mkuje Curo nev?m, ale nev???m, ?e trojka je spln?n? ?kol...



to je mozna fakt...mozna mi ta 3 prisla moc prtz my nebylo vysvetleno co nebylo nejlepsi takze ted kdyz nad tim uvazuji je mozne ze to je opravnena znamka :)

ja bral funkcnost a prehlednost a to vypadalo dobre a ted mne dochazi ze program se da napsat miliony zpusoby a ne kazdy musi byt ten neidealnejsi...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
<b>www.cg4u.ic.cz </b>- forum o grafice pro newbies <b>www.dewonhalo.ic.cz</b> -portfolio
Peter D.0
Expert
21. 3. 2006   #12
-
0
-

hmm tak to som velmi nevystihol, sry
ale myslim si ze ohodnotit by si sa mal
skór sam ako od ucitela. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Enuyvatar0
Newbie
30. 3. 2006   #13
-
0
-

Pokial viem, tak Curo znamkuje 3 za splneny ukol.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lukáš Churý
~ Šéfredaktor
+8
Hero
1. 4. 2006   #14
-
0
-

Velice pekna debata, ale diskutujete nad zlomenou holi :)
Stacilo, abyste delali to, co je vam doporuceno - viz seznam temat v rubrice C++ - Ctete, nez se zeptat:

Zn?mkov?n? ?kol? C++:
1 - v?born? proveden?, precizn?, komentovan?, p?ehledn?..
2 - dobr? proveden?, n?co nav?c, p?ehledn?..
3 - úkol spln?n
4 - úkol spln?n, ale ne pomoc? n?stroj?, kter? byly v lekci procvi?ov?ny nebo obsahoval úkol drobn? chyby, nep?esnosti ?i ste pou?ili k?d C a ne C++
5 - úkol je ?patn?, nezkompilovateln? ?i nevyhovuje zad?n?

Dale jste na omylu, ze davam 1ku lidem, kteri pouzivaji ve svych lekcich neco, co se jeste neprobiralo. Naopak. Hodnotim zaporne, pokud dany clovek pouzivaneprobranou latku.

Pokud dostanete za ukol 3ku, znamena to ve skole, jako byste dostali 1ku. Proste jste splnili se vsim ukol tak, jak by mel byt. 2ku dostanete, pokud se drzite pravidel a dobrych mravu - prehledne napsany kod, komentovani.. 1ku za precizni a vyjimecny vytvor - napriklad je i vysledek optimalizovan, optimalizovany kod(minimalizovan)atp..

Dal jsem trojku jako splnenou proto, abych mohl jeste nejak ohodnotit ty, kteri si s tim vyhrali.

Neni tedy proc se u trojky divit, je to znamka za splneny ukol dle zadani.

Samozrejme nekdy se holt stane, ze nekdo ma nepravem lepsi znamku, i ja jsem jen clovek.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 85 hostů

Podobná vlákna

úkoly ??? — založil total.random

Úkoly — založil Lukáš Churý

úkoly! — založil Máca00

Úkoly — založil J@N

Ukoly-bugy — založil samo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý