Ovládanie klavesami – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ovládanie klavesami – C / C++ – Fórum – Programujte.comOvládanie klavesami – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Martin
~ Anonymní uživatel
1377 příspěvků
17. 5. 2013   #1
-
0
-

Potrebujem poradiť s takýmto kodom. Chcem aby sa mi pri stlacení volala funkcia move a ked pustim aby sa mi zavolala 1krat funkcia stop. Ked zase raz stlacim tak raz move. Len nefunguje to tak, prečo ? :(

#include <iostream>
#include <windows.h>
#include <string>
#include <conio.h>
using namespace std;

int move()
{
    cout << " move " << endl;
    return 0;
}

int stop()
{
    cout << " stop " << endl;
    return 0;
}

int main()
{
    while(1)
    {
        Sleep(200);
        if (kbhit())
        {
            move();
            getch();
        }
        else{
            stop();
            getch();
        }
    }
   return 0;
}


Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.184.–
Reklama
Reklama
Martin
~ Anonymní uživatel
1377 příspěvků
19. 5. 2013   #2
-
0
-

Nikto nič? :(  Potrebujem len vediet prečo pri jednom stlačení klavesy sa načíta funkcia "stop" ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.184.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 104 hostů

Podobná vlákna

Ovládanie hardware — založil Jakubo

Ovladanie procesov — založil svito

Ovladanie web kamery — založil pelkosom

Ovladanie ineho programu C# — založil Tayson

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý