Zapsání do souboru - předání proměnné jiné metody – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zapsání do souboru - předání proměnné jiné metody – Java – Fórum – Programujte.comZapsání do souboru - předání proměnné jiné metody – Java – Fórum – Programujte.com

 

linarts
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
19. 5. 2013   #1
-
0
-

Zdravím,

mám takový problém.


    protected String crypt(String content, int key) {
        StringBuilder cryptedText = new StringBuilder(); 
        for (int i = 0; i < content.length()-1; i++) { 
            cryptedText.append((char)(content.charAt(i) + 2)); 
        } 
        return cryptedText.toString(); 
    }

    
    protected void writeContentToFile(String targetFileName, String content) {
        File f;
        try {
            f = new File("vystup.txt");
            f.createNewFile();
        } catch(IOException ex) {
            System.out.print("Failed to create file " + fileName + ": " + ex.toString());
            seznam.add(ex.getMessage());
        }
        
        BufferedWriter bw; 
        try {
            bw = new BufferedWriter(new FileWriter("vystup.txt"));
            bw.writeContentToFile("vystup.txt", crypt(cryptedText, 2));
        } catch (IOException ex) {
            System.out.print("Error while reading file " + fileName + ": " + ex.toString());
            seznam.add(ex.getMessage());
        }
    }

Tohle jsou 2 metody. První zašifruje text a vrátí ho a druhá ten text má zapsat do nového souboru.

Problém je, že nevím, jak tu proměnnou cryptedText, kterou vrací metoda crypt mám "hodit" do toho souboru.

Konkrétně se jedná o podtržený a tučný řádek v textu.

Díky za rady!

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.187.106.–
linarts
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
19. 5. 2013   #2
-
0
-

Ono se to tady neoznačilo ten řádek.

Je to tenhle: bw.writeContentToFile("vystup.txt", crypt(cryptedText, 2));

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.187.106.–
Flowy0
Věrný člen
21. 5. 2013   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.192.–
https://github.com/Flowy
linarts
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
21. 5. 2013   #4
-
0
-

#3 Flowy
To právě no, ale ať přemýšlím jak přemýšlím, tak nevím, jak by to mohlo fungovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.187.106.–
Flowy0
Věrný člen
22. 5. 2013   #5
-
0
-

bw.write(crypt(cryptedText, 2));

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.192.–
https://github.com/Flowy
linarts
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
22. 5. 2013   #6
-
0
-

#5 Flowy
Noo děkuju, ale mě to pořád podtrhuje ten cryptedText ... že to tu proměnnou nemůže najít. Vrací ji pouze metoda crypt a já ji potřebuju dostat (zapsat) do toho nového souboru pomocí metody writeContentToFile.

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.187.106.–
Flowy0
Věrný člen
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.192.–
https://github.com/Flowy
linarts
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
22. 5. 2013   #8
-
0
-

#7 Flowy
Jo, už mi to fičí. Díky moc :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.187.106.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý