Extrakce dat z webu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Extrakce dat z webu – PHP – Fórum – Programujte.comExtrakce dat z webu – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Row0
Stálý člen
20. 5. 2013   #1
-
0
-

Dobrý den potřebuju extrahovat data ze selektu z jednoho webu

1. jsou pod sebou 4 selectory

2. po vybraní nadrazeneho selektoru se zmeni data v selektoru pod nim podle toho co je v selektoru nad nim

3. Jak to mam extrahovat data tak aby byli k sobe patricne prirazeny?

Any idea?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.95.42.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
21. 5. 2013   #2
-
+1
-
Zajímavé

???

Javascriptem se da snadno zjistit selected polozka. Propojeni select se da resit pres js i pres php. Pokud nevis, jak jsou propojene... Pokud je to tva stranka, tak vis, jak to mas propojene a jestli pres js nebo php a jak selecty plnis.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
Row0
Stálý člen
21. 5. 2013   #3
-
0
-

#2 peter
nejsou to moje stránky takže nemám tušení jak jsou propojené ME NEJDE O PROPOJENI selectu me jde o to jak mam z ty stranky stahnout vsechny udaje ktere jsem si vybral v selecktu ALE ty udaje jsou dynamicke pomoci JS kdyz vyberu v prvnim selectu neco druhy select hodi podle prvniho pole optionu a potrebuju to stahnout aby byli tyto hodnoty k sobe prirazene

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.95.42.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
21. 5. 2013   #4
-
+1
-
Zajímavé

Ja ti bez konkretniho kodu neumim poradit. Normalne staci file_get_contents a nebo to vlozit jako iframe.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
Row0
Stálý člen
23. 5. 2013   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 77.95.42.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
24. 5. 2013   #6
-
+1
-
Zajímavé

Jo, tak v tomhle pripade to budes muset pracne pozjistovat z html. Tahaji to do stranky pomoci js ajaxu. V jednom z js souboru jsem nasel radek jako

$.getJSON(defaults.command + '?action=getCarModel', defaults.urlParams, function(data) {

Kdyz tu adresu spravne doplnis, dosadis parametr, tak by to mohlo zobrazit js kod selectu pro vybrany model. Celou url pak dosadis do php file_get_contents. A pak cyklem pro vsechny parametry vytahnout data.

Mozna by bylo jednodussi kontaktovat admina, a pozadat ho, jestli by ti nemohl ty data exportovat z sql :)

Zatim vidim asi nejjednodussi, nez na to psat program, to rucne proklikat a prekopirovat (ve FF oznacis cast html a das pres prave tl. mysi Zobrazit zdrojovy kod vyberu). Havam, ze do 15 min bys to mel vycucane jako text/html copy+paste a pak uz se jen zbavit tagu options a udelat z toho tabulku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
Row0
Stálý člen
25. 5. 2013   #7
-
0
-

Tak presne tohle jsem delal ale je toho strasne moc ...napsal jsem si script do kteryho hodim select on mi oreze tagy ale mas asi pravdu ze nejlepsi bude napsat adminovi

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.190.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

Změna dat na webu — založil Pyrotechnik

Nacteni dat z webu — založil fnenks

Extrakce metody — založil vigum

Stoj.dat + 20 = bezi.dat — založil Leopik

Návrh webu — založil flyer

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý