Programovanie c++ otázka – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Programovanie c++ otázka – C / C++ – Fórum – Programujte.comProgramovanie c++ otázka – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Řešení
toso9920
Newbie
20. 5. 2013   #1
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

Ako sa deklaruje ukazovateľ na typ 'int'? za odpoveď diki...

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.21.–
Reklama
Reklama
ANV+1
Návštěvník
20. 5. 2013   #2
-
0
-

int premenna;

int * uk_ukazatel = &premenna;

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.197.220.–
"Bez činu zostávajú aj tie najkrajšie myšlienky bezcenné."
M.K. Gándhí
ANV+1
Návštěvník
20. 5. 2013   #3
-
0
-

V tomto prípade som ukazatel naviazal na premennú "int premenna", ak chceš samostatný ukazateľ definovať, vyzeralo by to takto:

int * uk_ukazatel = 0;

Ukazateľ je inicializovaný na nulu z dôvodu bezpečnosti..

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.197.220.–
"Bez činu zostávajú aj tie najkrajšie myšlienky bezcenné."
M.K. Gándhí
toso9920
Newbie
20. 5. 2013   #4
-
0
-

ok ďakujem :D 

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.21.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 66 hostů

Podobná vlákna

Otázka z programovanie C++ — založil toso992

Programovanie — založil Tayson

Programovanie vo VB — založil delphak

Programovanie — založil fixa

Programovanie v c++ — založil kromap426

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý