Ovladanie ineho programu C# – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ovladanie ineho programu C# – .NET – Fórum – Programujte.comOvladanie ineho programu C# – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tayson0
Stálý člen
21. 5. 2013   #1
-
0
-

Zdravim. Potreboval by som napisat aplikaciu alebo teda program ktory by nejakym sposobom riadil iny program. To je ze potrebujem nejaky program ktory da prikaz inemu programu a potom si aj vysledok nacita a zisti ci je to spravne ... cize akoby nejaky tester..... dakujem kto mi pomoze

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.239.–
Reklama
Reklama
ingiraxo+15
Grafoman
21. 5. 2013   #2
-
0
-

tak můžeš posílat data pomocí protokolu, třeba jednoduchej tcp nebo udp server/client

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.90.162.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Tayson0
Stálý člen
21. 5. 2013   #3
-
0
-

#2 ingiraxo
Ale myslim zeby to bezalo na jednom pocitaci obidve zeby som nemusel posielat data cez tcp 

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.83.–
P
~ Anonymní uživatel
193 příspěvků
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.116.–
ingiraxo+15
Grafoman
21. 5. 2013   #5
-
0
-

#3 Tayson
však to nevadí, tohle se dělá běžně, otevřeš si komunikaci pouze pro localhost a posiláš si data mezi aplikacema, výhoda potom je jak rychlost, tak možnost spravit i "dálkový ovládání" mimo PC

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Tayson0
Stálý člen
21. 5. 2013   #6
-
0
-

#5 ingiraxo
Nemohol by si mi to nejako bližšie ozrejmiť ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.83.–
ingiraxo+15
Grafoman
21. 5. 2013   #7
-
0
-

#6 Tayson
no prostě, řekněme, že použiješ třeba UDP, tak v jedný aplikaci odešleš zprávu (detagram) na lokální PC na vlastním portu a druhá aplikace ho na tom portu zachytí a vykoná

víc info si můžeš najít na googlu o protokolu UDP v C# (je to jednoduchý)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Tayson0
Stálý člen
22. 5. 2013   #8
-
0
-

#7 ingiraxo
Ale nemusel by som tu druhu uz hotovu aplikaciu upravit na to aby prijimala data po nejakom porte ktore budem posiela z programu ktory spravim ? chcel by som len nejako spravit aplikaciu a ta aby mala pristup dajme tomu k funkciam toho druheho programu ktore by len volala a ten druhy program by to vykonal

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.239.–
P
~ Anonymní uživatel
193 příspěvků
22. 5. 2013   #9
-
+1
-
Zajímavé
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.116.–
ingiraxo+15
Grafoman
22. 5. 2013   #10
-
+1
-
Zajímavé

#8 Tayson
potom je to tak jak napsal "P"... pokud chceš aplikaci, která by uměla volat funkce nebo celý objekty a následně je použít, tak se jedná k klasickou knihovnu (přípona .dll) v .NET se vytvářejí snadno (vytvoř si projekt "Class Library")

v hotový aplikaci si jenom přidáš referenci na tu knihovnu a bez problému používáš její obsah

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Tayson0
Stálý člen
22. 5. 2013   #11
-
0
-

#10 ingiraxo
Nevadi ze tu aplikaciu co chcem robit ja bude v C# a ta druha ktorej funkcie a vystupy chcem nejaky sposobom odoberat tak je pisana v pascale ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.83.–
ingiraxo+15
Grafoman
22. 5. 2013   #12
-
0
-

#11 Tayson
vadí, mám dojem, že pascal neumí načítat .NET knihovny a pokud jo, tak to bude nějaký kombo jak toho dosáhnout

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Tayson0
Stálý člen
23. 5. 2013   #13
-
0
-

#12 ingiraxo


No lebo ten program v pascale uz ma v sebe funkcie naprogramovane a beží proste na ploche ..... všetko treba ručne robiť a aj výstupy odsledovať .... preto potrebujem aplikáciu ktorá sa spustí na tej istej ploche a proste len kliknem a ona spraví všetko tak akoby som obsluhoval tamten program dokonca aj prevezme výstup čiže mi bude schopná povedať či je všetko v poriadku a tým pádom nemusím nič sledovať ja ale všetko bude automatizované

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.83.–
P
~ Anonymní uživatel
193 příspěvků
23. 5. 2013   #14
-
0
-

Radil jsem Ti vyzkouset AutoIt a radim to jeste jednou a naposledy.

Je urceny prave na automatizaci - automaticke testovani apod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.116.–
Grungy0
Super člen
25. 5. 2013   #15
-
0
-

Ak je výstupom toho programu štandardný výstup, tak si ho môžeš presmerovať do toho programu čo ho musí sledovať.

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.83.–
Prvý náznak hlúposti, je pocit geniality.
Tayson0
Stálý člen
28. 5. 2013   #16
-
0
-

#15 Grungy
No ano ten vystup je este zapisovany do textoveho suboru takze v tom nevidim problem no horsie je aby som prinutil ten program vykonat to co chcem a aby ten vystup dalo aby som si ho vedel potom z toho textoveho suboru vziat

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.239.–
Tayson0
Stálý člen
28. 5. 2013   #17
-
0
-

Neda sa napriklad to ? ze si pozriem funkciu ako sa vola v tom programe co cely programovany v pascale a ja proste si spravim program v c sharp a budem tu funciu volat da sa to nejako ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.239.–
Tayson0
Stálý člen
3. 6. 2013   #18
-
0
-

#12 ingiraxo
nahodou by som to nedosiahol to co potrebujem pomocou triedy vo visual studiu ktora sa vola system.Diagnostics???

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.83.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 32 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý