Rada v programe c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Rada v programe c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comRada v programe c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
koral0000
Duch
21. 5. 2013   #1
-
0
-

Zdravím neviete mi poradiť ako pomocou ukazovateľov získam prvok poľa 'p' s indexom 3?

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.63.–
Reklama
Reklama
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
21. 5. 2013   #2
-
+1
-
Zajímavé

#1 koral000
*(p+3)

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.31.–
All you need is vision and time.
koral0000
Duch
21. 5. 2013   #3
-
0
-

#2 crazy
diki

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.120.–
ANV+1
Návštěvník
21. 5. 2013   #4
-
0
-

#2 crazy
Hoj, nemohol by si prosím trošku rozviesť ten tvoj zápis, pretože si to nejako neviem dať do súvislostí..

Osobne by som to zapísal asi takto:

int p[] = {0, 1, 2, 3};
int *uk = p;

cout << uk[3];
Nahlásit jako SPAM
IP: 62.197.220.–
"Bez činu zostávajú aj tie najkrajšie myšlienky bezcenné."
M.K. Gándhí
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
21. 5. 2013   #5
-
0
-

#4 ANV
 

*(uk+3)

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.31.–
All you need is vision and time.
ANV+1
Návštěvník
21. 5. 2013   #6
-
0
-

#5 crazy
Ďík.. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.197.220.–
"Bez činu zostávajú aj tie najkrajšie myšlienky bezcenné."
M.K. Gándhí
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 274 hostů

Podobná vlákna

Rada v programe c++ — založil koral000

Zadrhel v programe — založil lacino88

Otvoriť v programe ... — založil mephi

ComboBox v programe — založil kotlas6667

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý