Zdravím programátorov c ++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zdravím programátorov c ++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comZdravím programátorov c ++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
toso9920
Newbie
23. 5. 2013   #1
-
0
-

pomôžete mi ako zadeklarujem ukazovateľ na pole o troch prvkoch typu int? viem že to je začiatočnícka otázka ale :D :D 

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.103.53.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
23. 5. 2013   #2
-
0
-

spis je to divna otazka... bud se deklaruje ukazatel a alokuji se mu tri prvky, nebo vyrobis pole o trech prvkach a udelas pak ukazatel na ne...

// deklarace i s inicializaci: (na konci pouzivani se musi uvolnit)
int * ptr = new int[3];
...
delete [] ptr;


// deklarace pole o trech prvcich a na nej udelat pointer (ikdyz skoro zbytecny, jelikoz se pointery chovaji prakticky stejne jako pole (alespon ty jednorozmerny)) 
int pole[3];
int * ptr = pole;
Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 100 hostů

Podobná vlákna

Hľadám C# programátorov — založil FrewCen

Hladame programatorov — založil cns-soft

Zdravím — založil Zugi

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý