Windows Form Application – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Windows Form Application – C / C++ – Fórum – Programujte.comWindows Form Application – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
George5
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
29. 5. 2013   #1
-
0
-

Dobrý den, sháním nějaké dobré materiály na naučení (stačí základy) Windows Form Application v C++ ve Visual Studiu, se samotným C++ takový problém není, ale potřebuju se naučit syntaxi pro toho grafické rozhraní. PS: googlil jsem a youtube tutorials mi taky moc nedali. Děkuji za tipy   

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.176.–
Reklama
Reklama
cibule0
Návštěvník
29. 5. 2013   #2
-
0
-

#1 George5
No ve windows forms neni čisté C++ ale C++/CLI, což je nastavba kvůli .NET, takže googlit C++/CLI najdeš spoustu anglických knížek,ale možná stojí za zvážení programovat v C# ve windows forms.Ale pokud chceš v čístem C++ dělat GUI doporučuji QT, mužeš to naistalovat do visualka, máš tam taky designer.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.207.–
George5
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
30. 5. 2013   #3
-
0
-

Dík zkusim C++/CLI a o ostatním neuvažuji, jde pouze o to, že musím odevzdat semestrální program, ale nijak do hlouby to nepotřebuji. Ještě jednou díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.176.–
marpit0
Stálý člen
30. 5. 2013   #4
-
0
-

Já jsem kdysi rovněž GUI k C++ aplikaci řešil (WinAPI opravdu nepřicházelo úvahu). C++/CLI jsem zkoušel a přišlo mi to jako docela nepřehledná prasárna a znova by jsem v něm opravdu už asi nic nepsal (C# je v tomto případě pravá volba). Pokud C++, tak pro GUI zásadně volím Qt. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.62.–
MarPit
ingiraxo+15
Grafoman
30. 5. 2013   #5
-
0
-

plně souhlasim s cibule a marpit, C++/CLI je opravdu něco strašnýho, co nemělo přijít na svět.. pro .NET je nejlepší volba C#, pokud to musí být v C++, tak použít QT4 (5. řada je opět něco strašnýho - aspoň zatim)

pokud opravdu chceš použít C++/CLI, tak pozor na dat. typy, v C++/CLI a v STL, doporučuju nemíchat a používat ty z C++/CLI (ušetříš si dost problémů)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 94 hostů

Podobná vlákna

C sharp Windows application — založil Honza

Windows form app — založil xmas7

Windows form app — založil Mareoute

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý