Php skript nonstop aktivita – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Php skript nonstop aktivita – PHP – Fórum – Programujte.comPhp skript nonstop aktivita – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Mishsuli0
Newbie
29. 5. 2013   #1
-
0
-

Zdravim,,, ako spravit aby bezal nejaky skript nonstop ??? napr. ako v online hrach produkcia surovin, rozne casovace a podobne ... proste ako spravit aby to bezalo na servery ??? 

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.229.32.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
29. 5. 2013   #2
-
0
-

no bud to muzes mit v terminalu ... klasika (ale to php moc nedoporucuju)

nebo periodicky (spoustet v cronu)...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
30. 5. 2013   #3
-
0
-

Mishsuli - proc si myslis, ze to bezi non-stop? Protoze to tak vypada?

A neni mozne, ze si to ulozi cas zacatku a pri dalsim nalogovani to udela rozdil casu a vypocita zmenu? Nebo v pripade, ze prubezne nekdo utoci, tak pred kazdym utokem vypocita hraci vsechny zmeny surovin prvni script a pak se teprve pouzije script s utokem a provede se masakr na surovinach.

Samozrejme je tu moznost pouzit cron a periodicky to prepocitavat. Ale to se vyplati jen pri malem poctu hracu, kdy prepocitat pro 50 lidi neni velka zatez.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
Řešení
Ericsko+3
Stálý člen
30. 5. 2013   #4
-
+1
-
Zajímavé
Vyřešeno Nejlepší odpověď
Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.170.–
Mishsuli0
Newbie
30. 5. 2013   #5
-
0
-

#3 peter

to myslis ze uzivatel ma stale rovnaky pocet surovin a aktualizuje sa to do db az po vykonani prikazu ktory tie udaje zmeni (budovanie, olupenie, zaslanie surovin),,, zeby to bolo len na oko non-stop ale realne sa to upravuje az prichodom uzivatela ??? a mapa ??? jeden uzivatel si da vystavat budovy ma populaciu 1000 ludi a nepride dobry tyzden ale ostatny vedia ze prebehli zmeny mozno 5 min na to ako prebehli ale vedia.... tak musi byt nejaky sposob nie ???  

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.103.224.–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
30. 5. 2013   #6
-
0
-

Se mu zapise do tabulky posledni provedeny cas zmen a pokud si ho nekdo prohlizi a je rozdil vetsi nez 5 minut, tak mu to nejdriv prepocita zmeny a pak je prohliziteli zobrazi. Pokud si ho nikdo neprohlizi mesic, tak se mu nic mesic nepocita.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 26 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý