C/c++ mysql připojení k databázi v síti internet – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C/c++ mysql připojení k databázi v síti internet – C / C++ – Fórum – Programujte.comC/c++ mysql připojení k databázi v síti internet – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

honzyk
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
30. 5. 2013   #1
-
0
-

Zdravím,

mám svůj web, který využívá databázový server mysql na endoře.

Rád bych zhotovil program v c/c++ , který se dokáže na tuto databázi připojit.

Pokud mám databázi v počítači tak není problém se spojit
if (mysql_real_connect(  &mysql, "localhost", "root", "root", 0, 3306, 0,0))

{

cout << "spojeno" << endl;

}

Ale pokud se chci spojit s databází na endoře tak ať se snažím jak chci nejde to.

mysql_server = "srv5.endora.cz"

nick = "mujnick"

pass = "mojeheslo"

port = 3310

if (mysql_real_connect(  &mysql, mysql_server, nick, pass, 0, port, 0,0))

{

cout << "spojeno" << endl;

}

Máte někdo zkušenosti s připojením na databázi v síti internet?

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.127.196.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
31. 5. 2013   #2
-
0
-

maloktery hosting ma natolik velky sebevrazedny sklony, aby to povolil z netu

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
31. 5. 2013   #3
-
0
-

Vzdálený přístup bývá zakázán z právních důvodů. Technicky by to problém nebyl.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
honzyk
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
31. 5. 2013   #4
-
0
-

to je škoda, a nevíte o nějakém hostingu na kterém by to šlo? :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.127.196.–
honzyk
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
31. 5. 2013   #5
-
0
-

Nebo nějakou dobrou radu jak udělat aplikace, kterou spustím na jakémkoliv počítači a načte se ze sítě internet data, která do programu už někdo zapsal ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.127.196.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
31. 5. 2013   #6
-
0
-

muzes mit databazovej interface v nejakym php ci cgi a na to se pripojovat...

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
honzyk
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
1. 6. 2013   #7
-
0
-

a nemáš někde nějaký odkaz na něco podobného? php umím skvěle ale nějak si neumím představit jak to c/c++ propojit s phpčkem

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.127.196.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

C# a připojení k databázi — založil whysper

Pripojeni k databazi — založil plantaznik

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý