Mam v mafii mensi problemek... MELOUCH - zajdu do banky, pro zbrane, (pro auto), zajedu pro Pauliho a snazim se dostat do banky... Jupiiiii ke dverim a click.. Nooo nahrava, nahrava.. a pak se to najednou vypne.. Nemel nekdo podobnej problem / nevi nekdo jak to vyresit ? :-)
Fórum › Hry
Mafia
že by chyba hry?mě to mafia nedělá,zkus ji nainstalovat z jinych cd...mimochodem jakou máš konfiguraci pc?!Zelenáč píše:#
# Mam v mafii mensi problemek... MELOUCH - zajdu do banky, pro zbrane, (pro auto), zajedu pro Pauliho a snazim se dostat do banky... Jupiiiii ke dverim a click.. Nooo nahrava, nahrava.. a pak se to najednou vypne.. Nemel nekdo podobnej problem / nevi nekdo jak to vyresit ? :-)
Mafiu jsem dohral "bez nadsázky" snad už 50krát. Ještě teď si aspoň jednou týdně udělám jeden level. Illusion Softworks nyní makají na očekáváne válečné pařbičce Enemy in Sight*-je se na co těšit.
Jen mi je divný, že už jsem dlouho nikde nenarazil na info co právě vyvíjí Vávra a jeho tým? Kéž by dvojka!
*http://www.programujte.cz/forum.php?akce=prispevek&id=3779&sekce=enemy-in-sight
Mafii jsem dohrál 2x. Teď už nehraju kariéru ale jen tak se projíždím ve volné jizdě, nevím proč ale pořád mě to baví. Když nemám co dělat a nudim se jdu se project do přírody třeba s Octavií. Starý mód hry už mě nebavil tak tam mám teď všechno moderní ... ;)
To Jacob: ty moderní auta jsou sice pěkný, ale když jedeš třeba v Porsche, ktera ma jet třeba 200 km/h a místo toho se to vleče 60 km/h je na prd
To Tokan: To je pravda ... je tam třeba autobus kterej má vlastnosti taxiu z toho staryho modu takže v tom autobuse se vozí jeden člověk neustále bourá atd. je to blbý ale mě se to zdá lepší než to starý.
původní věci v mafii jsou nejlepší!
To Jacob:ale?
díval jsem se na textury v mafii a jeden název byl zamrdany zabradli2 :-)
Mafia, no ked som ju prvy krat uvidel u kamarata, tak som asi pol hodinu sledoval monitor s nemym uzasom a nechapal som tej dokonalosti... :)
Ale na druhej strane som dovtedy poznal len bombermana, tak niet sa comu divit... Ale bola to pecka hra, aj ked na take ze ... "ja som to odohral 50"... to neni... Da sa prejst tak dva, tri krat, potom to uz neni zaujimave... Skuste si zahrat DeusEx!!!
Ten mozte hrat tak 20 krat a stale tam najdete nieco nove
fuu, tak mafiu som presiel asi 4 krat ale na extremni jizdu akosi stale nemam, niektore misie su na mna too hardR
Ale popravde extr. jizda mi pripada uz len ako cista recesia ... co myslite?
FufurR píše:#
# fuu, tak mafiu som presiel asi 4 krat ale na extremni jizdu akosi stale nemam, niektore misie su na mna too hardR#
##
#Ale popravde extr. jizda mi pripada uz len ako cista recesia ... co myslite?
Aj tu si ??? :-)
To laco797: ako vidis naozaj sa snazim ;)
Jo tak mafia je velice vydařená hra. Dohral jsem jí 4x, ale když jsem jí hrál na poprvý, to se nedá popsat, prostě to byl zážitek, ten dabing, ta grafika, ty videa, ten příběh, hratelnost .... proste boží, žádnou jinou hru jsem takhle neprožíval ... :-)
Mě Mafia naprosto pohltila příběhem a atmosférou. Ale totálně a naprosto... Atmosféra z Mafie přímo ukapává...
To Garret Raziel: A to si ještě přečti knihu Kmotr od Mario Puzzo, to je taky zážitek :-) Každopádně Mafia byla a je great game, vo tom žádná! KÉŽ BY BYLA MAFIA 2!!! Třeba jako pokračování, jak se mafie přesune do Chicaga nebo do Las Vegas :-))
To Tokan:
- mozno to bude tym, ze pribeh je z filmu (knihy) a hru uz musel vymyslet niekto iny ... :) mne sa tiez zdal godfather dost trapny, v com absolutne nestacil za mafiou bolo napr. jazdenie, ktore v takychto hrach zabera pol hracej doby...Příběh sice pěknej, ale jinak je hra příšerná.
To FufurR:Jj, jízda je tam hrozná. Šílená arkáda, hrozný demoliční model, jen několik málo typů aut. OBčas mi to připadlo, že do The Gudfather přidali jízdní model z NfS.
Jedna z mála věcí, které se mi ve hře líbili je systém bojů, pěkně myší napřáhnout a praštit, omlátit někoho o zeď, přehodit ho přes zábradlí...
BTW: Mafia 2 je na cestě, už jsou první screeny a video ... vydání na podzim 2008.
Tady někdo neumí hledat ;) http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=23665&r=top, http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=23684&r=top
Ano, popíralo, jelikož to byl tajný projekt, ne?survik1 píše:#
# To DeaLer: Tak to mi řekni kde. Ani oficiální web IS nemá nic takového v projektech a ještě před několika měsíci IS existenci prjektu popíralo.
To Tokan: Novináři jsou všude.... Každýmu se se*ou do přízně.... :-D
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze