myslim ze v nouzaku to nechce heslo
Fórum › Příkazový řádek
Práva admina
ale chce.. to by jsme jim krivdili...
vtip.. noo popravde jsem jeste nevidel, ze by tu ShaiMagal s necim souhlasil.. a ted asi ceka ze se s nim budu hadat?? take bych rekl, ze by si mel vybrat, zda je "hacker" nebo "cracker and virus creator", protoze oboji dohromady clovek byt proste nemuze..
Zelenáč píše:#
# vtip.. noo popravde jsem jeste nevidel, ze by tu ShaiMagal s necim souhlasil.. a ted asi ceka ze se s nim budu hadat?? take bych rekl, ze by si mel vybrat, zda je "hacker" nebo "cracker and virus creator", protoze oboji dohromady clovek byt proste nemuze..
u mne je mozny vsechno
no vida, mě se stačí probojovat přes zabezpečení u mé babičky....správce, který počítač sestavoval, je profesionál a všechny přístupy bloknul (administrátor - nouzák, přístup přes d&s, příkazka vypnuta, sps zakázáno), takže to jdu zkusit přes registry...nějaký help před začátkem konce? :D
Jeden dotaz... situace je takova: ve škole je cca 21 kompů s jednou IP...
Nejsem administrátor a potřebuju admin práva.
operační systém: windows xp ,ale je tam přihlašovací systém nowell...
zkoušel jsem téměř vše co je tady a nedařilo se...
Učitel na mně trochu vidí... nevidí co tam dělám ,ale kdybych šroubovákem zezadu začal hrabat do počítače asi by si toho všiml ...
No kdyby bylo tak snadný obejít novell tak by se asi bavilo víc lidí. Jinak to buď zvládneš nebo né. A podle toho že se tady ptáš tak se nejspíš bavit nebudeš...
Nejlehčí způsob jak zjistit heslo admina je zeptat se ho:D Ty další už sou tak šílený že nestojej za řeč...
btw k čemu by ti bylo vrtat se šroubovákem zezadu do kompa??
Jestli jsi dostal do prikazoveho radku v nouzovem rezimu pod uctem "Administrator".
A chces pridat dalsiho uzivatele s pravama Administratora tak staci napsat
c:>net user new_user /add
c:>net localgroup administrators new_user /add
A budes mit uzivatele new_user s pravama admina.
Ale nej ne stejně udělat tohle:
1.Vložit instalační CD oper.systému
2.Spustit "konzolu pro zotavení"
3.Napsat
cd C:\windows\system32\config
erase SAM /f
Táááák,tohle vymaže heslo každému i adminovi :smile6: :smile15:
Ale !!!!pozor!!!! před každou touhle "operací" vytvořit bod obnovy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:smile4:
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Jak aktualizovat php my admina — založil tribalcz
Prosba - betatest grafiky (prosím admina o smazání tohoto vlákna) — založil Mircosoft
Autorská práva — založil Josef Hornych
Rozbaleni z prava — založil MartinD
Práva appletu — založil icq