Php iclude vlada navic jednicku – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Php iclude vlada navic jednicku – PHP – Fórum – Programujte.comPhp iclude vlada navic jednicku – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tribalcz0
Super člen
1. 6. 2013   #1
-
0
-

ahoj mam problem php include mi vlada nakonec jednicku pokud includuji do formulare pokud neinkluduji do formu tak je to ok zde je kod 

if($_SESSION['login']!=""){
                                echo '<div id="accordion">
                                        <h5 style="padding-left:30px">vytvořit obsah sekce</h5>
                                      <div>
                                        <form name="pre" action="#" method="post">     
                                          <table> 
                                            <tr>
                                                <td>Aktivní prvky</td>
                                                <td>';
                                          echo include ("upravy.html");
                                          echo'</td>
                                            </tr> 
                                            <tr>
                                              <td>Text: </td>
                                              <td><textarea name="text" cols="40" rows="10" wrap="virtual" tabindex="2"></textarea></td>
                                            </tr>
                                            <tr>
                                              <td colspan="2"><center><input type="submit" name="prestavba" value="Odeslat" /> <center></td>
                                            </tr>
                                          </table>
                                        </form>
                                      </div>
                                      <h5 style="padding-left:30px">editovat obsah sekce</h5>
                                      <div>
                                        <form name="edit" action="#" method="post">     
                                          <table> 
                                            <tr>
                                                <td>Aktivní prvky</td>
                                                <td>';
                                          echo include ("uprav2.html");
                                          echo'</td></tr>
                                            <tr>
                                              <td>ID novinky kterou chcete editovat: </td>
                                              <td><input type="text" name="id" value="" size="1" tabindex="1" /></td>
                                            </tr>
                                            <tr>
                                              <td>Text: </td>
                                              <td><textarea name="text2" cols="40" rows="10" wrap="virtual" tabindex="2"></textarea></td>
                                            </tr>
                                            <tr>
                                              <td colspan="2"><center><input type="submit" name="edit_prestavba" value="Editovat" /> <center></td>
                                            </tr>
                                          </table>
                                        </form>
                                      </div>
                                      <h5 style="padding-left:30px">smazat obsah sekce</h5>
                                      <div>
                                      <form action="#" method="post">     
                                          <table>
                                            <tr>
                                              <td>ID textu ktere chcete smazat: </td>
                                              <td><input type="text" name="id" value="" size="1" tabindex="1" /></td>
                                            </tr>
                                            <tr>
                                              <td>zabezpečení - zadejte sve uid: </td>
                                              <td><input type="password" name="uid" value="" size="20" tabindex="2" /></td>
                                            </tr>
                                            <tr>
                                              <td colspan="2"><center><input type="submit" name="smazat_prestavba" value="smazat" /> <center></td>
                                            </tr>
                                          </table>
                                        </form>
                                      </div></div>';
                            }
                        ?>

a zde obsluhujici php script 

if(isset($_POST['edit_prestavba'])) {
                              $id =  mysql_real_escape_string($_POST['id']);
                              $text_u =NL2BR(HTMLSpecialChars($_POST['text2'], ENT_QUOTES));
                              $string = preg_replace("#\[b\](.+?)\[/b\]#is", "<b>\\1</b>", $text_u);
                              $string = preg_replace("#\[u\](.+?)\[/u\]#is", "<u>\\1</u>", $string);
                              $string = preg_replace("#\[strike\](.+?)\[/strike\]#is", "<strike>\\1</strike>", $string);
                              $string = preg_replace("#\[center\](.+?)\[/center\]#is", "<center>\\1</center>", $string);
                              $string = preg_replace("#\[h1\](.+?)\[/h1\]#is", "<h1>\\1</h1>", $string);
                              $string = preg_replace("#\[h2\](.+?)\[/h2\]#is", "<h2>\\1</h2>", $string);
                              $string = preg_replace("#\[h3\](.+?)\[/h3\]#is", "<h3>\\1</h3>", $string);
                              $string = preg_replace("#\[h4\](.+?)\[/h4\]#is", "<h4>\\1</h4>", $string);
                              $string = preg_replace("#\[h5\](.+?)\[/h5\]#is", "<h5>\\1</h5>", $string);
                              $text = mysql_real_escape_string($string);
                              $editovano = date("j.n.Y H:i:s");
                              
                              
                              /* --- KONTROLA ZADANÝCH ÚDAJŮ --- */
                              if($id==""){
                                echo'<div class="error">Nebylo vyplněno id!</div>';
                              }
                              elseif($text==""){
                                echo'<div class="error">Nebyl vyplněn text novinky!</div>';
                              }
                              else{
                                $sql= mysql_query("update prestavba set text='$text', editovano='$editovano' where id='$id'") or die(mysql_error());
                                echo'<div class="success">Text byl úspěšně upraven!</div>';
                              }
                            }            
                        ?>
                        <?php
                            
                            if(isset($_POST['smazat_prestavba'])) {
                              $id = $_POST['id'];
                              $uid = $_SESSION['uid'];
                              $uid_over = $_POST['uid'];
                              
                              /* --- KONTROLA ZADANÝCH ÚDAJŮ --- */
                              if($id==""){
                                echo'<div class="error">Nebylo vyplněno id!</div>';
                              }
                              else if($uid_over==""){
                                echo'<div class="error">Nebylo vyplněno uid!</div>';
                              }
                              else if($uid!=$uid_over){
                                echo'<div class="error">Zadané uid je chybné</div>';
                              }
                              else{
                                $sql= mysql_query("DELETE FROM prestavba WHERE id='$id'") or die(mysql_error());
                                echo'<div class="success">text byl úspěšně smazán!</div>';
                                }                  
                            }          
Nahlásit jako SPAM
IP: 37.188.236.–
Reklama
Reklama
Řešení
ZaseJá
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
1. 6. 2013   #2
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

ne  

echo include ("uprav2.html");

ale 

include ("uprav2.html");
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.205.–
tribalcz0
Super člen
2. 6. 2013   #3
-
0
-

ajo diky neuvedomil sem si to

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.188.235.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 47 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý