Překlad s dynamickou knihovnou – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Překlad s dynamickou knihovnou – C / C++ – Fórum – Programujte.comPřeklad s dynamickou knihovnou – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Meph0
Newbie
6. 6. 2013   #1
-
0
-

Ahoj,

potřebuji poradit. Využívám shared library ffmpegu,  ten mám správě nainstalovaný a v eclipse jsem musel dát do nastavení linkeru knihovny avcodec a avutil, protože to jsou ty sdílené a já z nich používám nějaké soubory, tedy jejich funkce. Ale nevím jak to udělat, pokud si to chci přeložit z příkazového řádku, když napíšu gcc mujsoubor1.c atd, tak mi to napíše přesně stejné chyby jako eclipse než jsem u něj v nastavení C/C++ Build->Settings->Tool Settings -> GCC C linker -> Libraries přidal právě knihovny avcodec a avutil.  Hledal jsem různě na netu, ale tam je všude nastavení makefilu pro to, zda chci svůj výstup mít jako dynamickou nebo statickou knihovnu. Díky za jakékoliv nakopnutí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.152.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
6. 6. 2013   #2
-
+1
-
Zajímavé

-L adresar s libkou

-l prilinkovat libku z nejakeho z pridanych adresadu (pokud uz nejsou libky nekde v defaultnich cestach linkeru)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Meph0
Newbie
7. 6. 2013   #3
-
0
-

#2 KIIV
Díky ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.152.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 87 hostů

Podobná vlákna

Qt sloty problem s dynamickou alokaci — založil rodinne.baleni.ryze

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý