Porovnavani dvou objektu – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Porovnavani dvou objektu – Java – Fórum – Programujte.comPorovnavani dvou objektu – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
8. 6. 2013   #1
-
0
-

Mam vytvorit metodu, ktera bude porovnavat dva objekty podle parametru, v pripade ze ma objekt nejaky objekt jako parametr, tak se rekurzivne zavola metoda... Jaks taks sem to napsal, ale kdyz to pustim, tak se mi to cely zacne volat porad dokola na nejakych prapodivnych objektech, ktery sou pravdepodobne nejaky pozustatky z prvotni tridy Object z ktery vsechny ostatni dedi... Nevite nekdo v cem mam chybu?

 static boolean reflectiveEquals(Object first, Object second) throws Exception{
 
        if (first.getClass().getName().equals(second.getClass().getName())) {
        
        Field[] pole1 = first.getClass().getDeclaredFields();
        Field[] pole2 = second.getClass().getDeclaredFields();
        
            for (int i = 0; i < pole1.length; i++) {
                
                System.out.println("testovani: "+pole2[i].getName());

                if(pole1[i].getType().isPrimitive()){
       
                    
                    if (!pole1[i].getType().equals(pole2[i].getType())) {
                          return false;
                    }                  
           
                    if (!pole1[i].getName().equals(pole2[i].getName())) {
                          return false;
                    }               

                }else{
                    
                      reflectiveEquals(pole1[i].getName(), pole2[i].getName());
                    
               }           
            }
        
         return true;  
        }
        return false; 
    }
Nahlásit jako SPAM
IP: 81.201.55.–
Reklama
Reklama
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
8. 6. 2013   #2
-
0
-

tak uz nic... uz sem to vyresil trochu jinak.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.201.55.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

Kolize dvou objektů — založil Tomas_Hubik

Porovnávání — založil Malag

Porovnávání polí — založil Row

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý