Vyhledávání pomocí php v pdf souborech – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vyhledávání pomocí php v pdf souborech – PHP – Fórum – Programujte.comVyhledávání pomocí php v pdf souborech – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Row0
Stálý člen
10. 6. 2013   #1
-
0
-

mám složku z X souborama .pdf a potrebuju udelat vyhledavac ktery mi najde hledane slovo koren ci vetu atd..

Má s tímto někdo zkušenosti?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.95.42.–
Reklama
Reklama
Forest0
Stálý člen
10. 6. 2013   #2
-
0
-

#1 Row
 

<input type="text" name="najdi" />

$otevri = opendir("slozka");
while($soubor = readdir($otevri))
{
if($soubor == "." || $soubor == "..") continue;
if(strstr($_POST["najdi"], $soubor))
{
echo "Nalezeno";
}else{
echo "Nenalezeno";
}
}
closedir($otevri);
Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.230.–
Row0
Stálý člen
10. 6. 2013   #3
-
0
-

#2 Forest
Pokud do dobře chápu tak jsem to asi podal blbě já potřebuju hledat text uvnitr pdf a ne v nazvu pdfka

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.7.–
Forest0
Stálý člen
10. 6. 2013   #4
-
0
-

#3 Row
Aha, tak to sorry :D

Tak teď jen střílim:

<input type="text" name="najdi" />

$otevri = fopen("soubor.pdf", "r");
while($radky = fgets($otevri))
{
if(strstr($_POST["najdi"], $radky))
{
echo "Nalezeno";
}else{
echo "Nenalezeno";
}
}
fclose($otevri);

EDIT: Tak to nefunguje .. snad se najde někdo, kdo ti pomůže, promiň ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.230.–
Row0
Stálý člen
12. 6. 2013   #5
-
0
-

#4 Forest
v pořádku děkuji za snahu

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.95.42.–
Řešení
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
12. 6. 2013   #6
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
Webnia.cz - tvorba webových stránek
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
12. 6. 2013   #7
-
+1
-
Zajímavé
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
Webnia.cz - tvorba webových stránek
Row0
Stálý člen
12. 6. 2013   #8
-
0
-

překlik..jinak tohle sem si nasel taky ale nepodporujeto češtinu..ale děkuji

navíc je to serverová záležitost a na to nemám oprávnění

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.95.42.–
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
12. 6. 2013   #9
-
0
-

#8 Row
Pokud je to překlik, tak prosím, aby si to vrátil zpátky. :) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
Webnia.cz - tvorba webových stránek
Row0
Stálý člen
12. 6. 2013   #10
-
0
-

#9 null_while
nejde mi to promin :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.7.–
ANV+1
Návštěvník
12. 6. 2013   #11
-
0
-

Problem solved.. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.197.220.–
"Bez činu zostávajú aj tie najkrajšie myšlienky bezcenné."
M.K. Gándhí
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 27 hostů

Podobná vlákna

PDF tutorial php — založil raddino

PHP-PDF.pozice — založil Tomáš

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý