Vyvojovy diaggram – Vzdělání – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vyvojovy diaggram – Vzdělání – Fórum – Programujte.comVyvojovy diaggram – Vzdělání – Fórum – Programujte.com

 

kylexy0
Duch
10. 6. 2013   #1
-
0
-

Nakreslil by mi niekto vyvojovy diagram k tomuto kodu? Ja si s tym ani za svet neviem rady.

int main ()
{ 
using namespace::std;
	int Q[4]= [1;2;3;4];
	int S = 2;
	int delta [4];
	for (int i=0; i<4; i++);
		{
			delta [i] = Q [i]/s;
			cout << delta;
		}
}	   
Nahlásit jako SPAM
IP: 194.160.128.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
10. 6. 2013   #2
-
0
-

#1 kylexy

int Q[4]= [1;2;3;4];

a toto je co? 

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.31.–
All you need is vision and time.
kylexy0
Duch
10. 6. 2013   #3
-
0
-

#2 crazy
No, keby som ja vedel. To neni ani moj kod. To pisal nas ucitel "informatiky".
Asi preto tomu nerozumiem :D :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.160.128.–
United121
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
10. 6. 2013   #4
-
0
-

#2 crazy
Neni to pole o 4 prvkách ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.221.243.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
11. 6. 2013   #5
-
0
-

no chyb je tam hromada, pripomente uciteli, ze:

- neni v pascalu a S/s sou ruzny promenny

- ze prvky pole se davaji do {} oddelene carkama

- pokud chce aby cyklus opravdu probehl kod, ktery je za nim v bloku chce to nemit for (...); (tj strednik za cyklem...)

- tim strednikem za cyklem zaroven nemuze zkompilovat kod, protoze i je mimo platny scope for cyklu...

 - v C post incrementace tolik nevadi (tj. i++) ale v C++ s pretizenim post increment operatoru ++ lze volat prakticky i nad jakymkoliv objektem...  a pak to znamena, ze se udela kopie objektu, incrementuje se ten puvodni a kopie se vrati...  takze v C++  VZDY  preincrement operator   ++i - incrementuje se jen ten objekt a rovnou se vrati jako vysledek, zadna kopie!

- edit: jeste jedna chyba tam je... vypisuje se pokazdy pointer na pole delta... pokud chce hodnotu tak je potreba dat cout << delta[i] << endl; //odradkovat se taky hodi

zkompilovatelny kod:

#include <iostream>
using namespace std;
int main () {
	int Q[4]= {1,2,3,4};
	int S = 2;
	int delta[4];
	for (int i=0; i<4; i++) {
		delta[i] = Q[i]/S;
		cout << delta[i] << endl;
	}
}

(pripadne kdyz ma tendenci delat stredniky za kazdym radkem tak at dela { za forem, aspon bude lip videt kravina jako for (int i=0; i<4; ++i) ; {

mimochodem divne zavadejici nazev promenne delta... proc se to jmenuje delta? deltu chapu jako rozdil neceho... ale tady se jen aktualni prvek vydeli dvema

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Vývojový diagram — založil Beči

Vývojový pracovník HW — založil evolvsys

Vývojový diagram — založil tomis2

Vývojový diagram — založil ondrašek

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý