JEE6 tutorial ..CZ? – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

JEE6 tutorial ..CZ? – Java – Fórum – Programujte.comJEE6 tutorial ..CZ? – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Martin
~ Anonymní uživatel
1381 příspěvků
11. 6. 2013   #1
-
0
-

Zdravim,

 rád bych použil nějaký tutoriál, nebo knihu v češtině.. něco jako http://docs.oracle.com/…utorial/doc/ :) Probíjení se cizim odbornym textem je zdlouhavý a hrozně unavující :(

Pokud budete mít nějaký tip, sem s nim. Třeba jsem něco přehlíd a něco existuje, ale zatipátrám neúspěšně...

Díky!

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.35.102.–
Reklama
Reklama
Mips0
Duch
22. 7. 2013   #2
-
0
-

#1 Martin
Literaturu pro JEE jsem sháněl posledního půl roku (českou a anglickou) a na nic v češtině jsem nenarazil. Počítejte s tím, že k tomuto tématu je toho v češtině asi tak 10000x méně než v angličtině a o moc lepší to nebude. Smiřte se s angličtinou (stejně se bez ní jakožto programátor neobejdete).

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.164.–
RomanZ
~ Anonymní uživatel
244 příspěvků
23. 7. 2013   #3
-
0
-

Knížky v angličtině volně ke stažení např. zde:

The Java EE 6 Tutorial, 4th Edition
http://it-ebooks.info/book/1600/

Java EE 6 Development with NetBeans 7
http://it-ebooks.info/book/1573/

Java EE 6 Pocket Guide
http://it-ebooks.info/book/948/

Češtině bych se vyhnul hodně velkým obloukem. Když jsem s programováním začínal, myslel jsem si, že bude jednodušší se učit z českých knížek, ale to jsem se spletl. Prasácké překlady plné chyb, neustálené názvosloví (v každé knížce si překladatel vymyslí vlastní 'odborné' termíny), vyšší cena, vydání má rok zpoždění oproti originálu, příšerné chyby v příkladech (protože se občas někdo neudrží a překládá i zdrojové kódy, často nejen komentáře ale i jména metod a proměnných a naseká do deseti řádků kódu dvacet chyb, které v originálu nejsou)... Prostě peklo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.60.–
MartinH0
Newbie
29. 8. 2013   #4
-
0
-

tak teď abych sháněl už jee7..

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.35.102.–
martin1
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
5. 9. 2013   #5
-
0
-

Rad bych se take podle nejake knihy naucil Javu EE. Konkretne mi jde o tvorbu webu v Jave.

Nasel jsem knihu Beginning EJB 3, ktera uz by mela byt psana na Javu EE 7.

Myslite si, ze je te kniha dobra, nebo je lepsi neco jako The Java EE 6 Tutorial?

V Jave jsem zatim napsal jenom par jednodussich swing aplikaci a trochu jsem se ucil webovy Stripes framework.

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.89.146.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

Podobná vlákna

Tutorial C++ — založil jiricastka

Tutorial — založil Tomáš

Js tutorial — založil Mirami

Tkinter tutorial — založil geon

EJB tutoriál — založil wokena

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý