Kniznice pre navrh uzivatelskeho rozhrania v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Kniznice pre navrh uzivatelskeho rozhrania v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comKniznice pre navrh uzivatelskeho rozhrania v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomas
~ Anonymní uživatel
511 příspěvků
11. 6. 2013   #1
-
0
-

Zdravim. Uz dlhsiu dobu programujem v C# a nemam dobry prehlad v prostrediach pre C++. Davnejsie som robil v C++ Builder, kde sa dalo uzivatelske rozhranie naklikat rovnako ako v Delphi, C#, VB atd. Sice C++ Builder sa stale vyvija, no nieje verzia zdarma. Existuju nejake kniznice kde by sa dalo pomerne jednoducho uzivatelske rozhranie navrhnut? Win32 API mi pride prilis zlozite a zdlhave.  Na internete som nasiel kniznice ako GTK+, QT. Co sa dnes pouziva pri programovani "oknovych" aplikacii v C++? Chcel by som sa naucit nejaku kniznicu, ktora je pokial mozno jednoducha a je dobre zdokumentovana a stale sa vyvija... 

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.130.–
Reklama
Reklama
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
11. 6. 2013   #2
-
0
-

#1 Tomas
Qt je dobrá volba.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.31.–
All you need is vision and time.
Tomas
~ Anonymní uživatel
511 příspěvků
12. 6. 2013   #3
-
0
-

#2 crazy A ako to funguje vlastne? Stiahnem si QT napr. pre VS2010 a potom este QT Creator. Ked otvorim Designer tak vidim navrh vzhladu okna podobne ako v VS, len neviem kde pisem kod. Ci tam si len navrhnem vzhlad a samotny kod pre obsluhu udalosti budem pisat v VS2010 C++ ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.130.–
Val
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
17. 6. 2013   #4
-
0
-

#3 Tomas
Můžeš programovat přímo v Qt Creatoru, do VS sice existuje plugin, jenže expres verze VS pluginy neumí... Tady je nějakej tutorial v češtině http://www.abclinuxu.cz/clanky/programovani/graficke-programy-v-qt-4-1-uvod-hello-world

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.168.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 81 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý