Kompilacia – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Kompilacia – .NET – Fórum – Programujte.comKompilacia – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Milan
~ Anonymní uživatel
267 příspěvků
12. 6. 2013   #1
-
0
-

pri kompilácii z cmd VS Studia mi prekladač hodí error: že nevie nájsť daný súbor. cesta k nemu je dobrá.pripájam screenshot.

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.112.191.–
Reklama
Reklama
Evzen+2
Návštěvník
12. 6. 2013   #2
-
0
-

Hledá ti to zdrojak v dané složce, viz chyba.

Dostaň se na c:/ a spust znovu příkaz

Nebo zkus použít místo dvou lomitek // jedno zpětně \

Nejsem na PC, tak to nemůžu zkusit.

Evžen

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.117.–
Milan
~ Anonymní uživatel
267 příspěvků
12. 6. 2013   #3
-
0
-

už to ide spustiť bez erorru, len prekladač nevyhodí ani chybu ani .exe súbor. čo s tým ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.112.191.–
Evzen+2
Návštěvník
13. 6. 2013   #4
-
0
-

Ahoj,

moc netuším, co ti na tom konkrétně nejde.

1) doporučuji používat IDE, nejlépe Visual Studio, konkrétní verzi si stáhni dle typu projektu.

2) pokud nevíš jak s csc, tak si vyvolej help např. pomocí: csc /?

3) vytvoř si jednoduchý příklad pro test např:

using System;

namespace Test
{
    class Program
    {
        static void Main(string[] args)
        {
            Console.WriteLine("Hello");
        }
    }
}

4) Ulož to jako Program.cs

5) spusť si vývojářskou konzoli Start-> All programs-> Microsoft Visual Studio 2010 ->Visual Studio Tools ->Visual Studio Command Prompt (2010)

6) odkrokuj se na Céčko pomocí cd.. (ano jsou tam dvě tečky) 

7) zkompiluješ pomocí csc Program.cs

8) spusť pomocí Program.exe

Tadáá hello je v konzoli.

Evžen

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.183.–
Milan
~ Anonymní uživatel
267 příspěvků
13. 6. 2013   #5
-
0
-

ako spustiť z príkazového riadku Visual Studio Command Prompt ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.112.191.–
Evzen+2
Návštěvník
13. 6. 2013   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.117.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 101 hostů

Podobná vlákna

Kompilacia — založil vyhno

Kompilácia z *.py do *.exe — založil libcosenior

Quake 3 Arena - C++ kompilacia — založil johnny15

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý