Java Scroll v JListu – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Java Scroll v JListu – Java – Fórum – Programujte.comJava Scroll v JListu – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Pan Mluvčí
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
15. 6. 2013   #1
-
0
-

Zdar

Mám kus kodu a už nevim jak to rozchodit aby při vložení většího Stringu se udělal scroll(posouvatko).

public void listCenterM(){
        listCENTER = new JList(modelCENTER);
        listCENTER.setBackground(Color.white);
        listCENTER.setBorder(BorderFactory.createLineBorder(Color.darkGray));
        listCENTER.setVisibleRowCount(1);
        listCENTER.ensureIndexIsVisible(listCENTER.getSelectedIndex());
        listCENTER.setSelectionMode(ListSelectionModel.SINGLE_SELECTION);
        listCENTER.setFont(myFont);
        JScrollPane scrollPane = new JScrollPane(listCENTER);
        listCENTER.ensureIndexIsVisible(listCENTER.getSelectedIndex());
        add(new JScrollPane(listCENTER));
    }

Koukal sem po googlu a vsude je jedno a to same...ale tady bude jen prkotina co nevidim.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.105.–
Reklama
Reklama
Pan Mluvčí
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
16. 6. 2013   #2
-
0
-

Vyřešeno...

public void listCenterM(){
        listCENTER = new JList(modelCENTER);
        listCENTER.setBackground(Color.white);
        listCENTER.setBorder(BorderFactory.createLineBorder(Color.darkGray));
        listCENTER.setVisibleRowCount(1);
        listCENTER.ensureIndexIsVisible(listCENTER.getSelectedIndex());
        listCENTER.setSelectionMode(ListSelectionModel.SINGLE_SELECTION);
        listCENTER.setFont(myFont);
        JScrollPane scrollPane = new JScrollPane(listCENTER);
        listCENTER.ensureIndexIsVisible(listCENTER.getSelectedIndex());
        //vytvoreni posouvace
        listScrollerCENTER = new JScrollPane(listCENTER);
        listScrollerCENTER.setPreferredSize(new Dimension(150,150));//ramecek
        listScrollerCENTER.setBackground(Color.LIGHT_GRAY);
    }

a pak přidat do hlavni metody pro vykreslovani

hlavniPanel.add(listScrollerCENTER, BorderLayout.CENTER); 

doufám že to nekomu pomuze:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.105.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 41 hostů

Podobná vlákna

Vkládání do JListu — založil maca.d

Kombinace čtyř JListů — založil Nicolas

Nezobrazuje scroll v IE — založil DuDo

Android Scroll — založil hráč

Výška 100% + scroll — založil Forest

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý