Uprava programu – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Uprava programu – Java – Fórum – Programujte.comUprava programu – Java – Fórum – Programujte.com

 

Milan
~ Anonymní uživatel
282 příspěvků
19. 6. 2013   #1
-
0
-

ako upraviť program, aby sa agent pohyboval v každom

cykle iba o jeden krok  ?

for (AgentA a : aa)
             {  a.orientacia=a.changeorientacia();
    a.move();
     
             }

void move()
 
  {
   int pom;

   pom=getorientacia();
   if (pom==0) polohax=polohax+1;
  if (pom==1) polohax=polohax-1;
if (pom==2) polohay=polohay+1;
if (pom==3) polohay=polohay-1;

  }

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.112.191.–
Milan
~ Anonymní uživatel
282 příspěvků
1. 7. 2013   #2
-
0
-

je to OK. Potrebujem naprogramovať, aby agent obchádzal prekážky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.112.191.–
Mips0
Duch
22. 7. 2013   #3
-
0
-

#1 Milan
To vypadá, že Vás někdo učí základy algoritmů. My se tohle učili programováním Karla (např. tady, tady, tady či tady) a mělo to tu výhodu, že syntax byla tak primitivní, že se ji člověk naučil za minutu.

Pokud chcete pomoci s vaším agentem, popiště podrobněji zadání.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.164.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Úprava programu — založil Ondřej

Úprava programu v C — založil Zurfik

Úprava programu — založil Lolo24

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý