JCheckBox v buňce JTable – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

JCheckBox v buňce JTable – Java – Fórum – Programujte.comJCheckBox v buňce JTable – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Whowky0
Newbie
20. 6. 2013   #1
-
0
-

Ahoj, mám metodu která mi přidává na JFrame tabulku a v jednou sloupci tabulky by sem chtěl mít check box. Problém spočívá v tom že když na buňku s check boxem kliknu, sice obsah zareaguje a změní se, z true na false a obráceně, ale vidět je text a ne klasický čtvereček. I když při kliknutí na buňku se dokud neuvolním tlačítko myši objeví.

public void table() {
        DefaultTableModel dtm = new DefaultTableModel
                (getTableData(), getTableRow());      
        JTable table = new JTable(dtm);        
        table.setFillsViewportHeight(true);
        table.getColumnModel().getColumn(2).
                setCellEditor(new DefaultCellEditor
                (new JCheckBox()));
        JScrollPane scp = new JScrollPane(table);
        scp.setBounds(10, 10, 400, 200);
        window.add(scp);
}

Vstupní data do tabulky jsou Object [][] tableData = {{"text","text",new Boolean(false)}};

Za pomoc předem děkuju.

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.49.–
Reklama
Reklama
Grungy0
Super člen
22. 6. 2013   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.123.100.–
Prvý náznak hlúposti, je pocit geniality.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý