Opera a letter-spacing – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Opera a letter-spacing – CSS – Fórum – Programujte.comOpera a letter-spacing – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Nikishek0
Newbie
21. 6. 2013   #1
-
0
-

Ahoj, stává se mi takový nepříjemný problém a nevím jak to vyřešit. V Opěře 12.15 se mi nenastaví letter-spacing pokud jde o slovo s diakritikou, v ostatních prohlížečích jinak jo. Věděl by někdo jak tohle pořešit? Zkoušel jsem to přes html entity a bohužel nefunguje s úplně všemi.

Můžete ozkoušet zde a připsat tam nějaké slovo s háčky...
http://www.w3schools.com/…ef/tryit.asp?…

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.113.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
21. 6. 2013   #2
-
0
-

Nahlas to na Opere, ne? Oficialni verze je 12.15, neoficialni beta je 15, tam to mozna uz maji spravene.

Podle popisu bych tipoval, ze opera finguje diakritiku obrazky pismen. A protoze to nevyskladava jako klasicky text, ale jako jeden diakritikovy obrazek (a b c d ščřž e f g), neumi mezi to dat letter-spacing. Pak by s tim ale neslo nic delat, pockat, az to spravi. Nebo si javascriptem zamenit pismenka za obrazky sam. Mezi obrazky obvykle prohlizec letter-spacing umi dat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
Nikishek0
Newbie
21. 6. 2013   #3
-
0
-

Hmm, člověk by čekal, že něco takového a ještě k tomu css 1 už budou mít dávno ošéfované. Ano, v Opeře 15 to jede. Otázkou je, kdo používá a bude používat tu novou Operu. Škoda, že to jde spravit až tak složitě...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.113.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
21. 6. 2013   #4
-
0
-

Mně to funguje. Opera 12.15.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.159.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
21. 6. 2013   #5
-
0
-

Resp. to vypadá stejně jako v Chrome a Firefoxu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.159.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Border spacing jen u webkit? — založil Matěj Andrle

Opera 9.5 — založil mates

Opera — založil don_Dominique

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý