Vytvoření obrázku stránky z PDF – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vytvoření obrázku stránky z PDF – PHP – Fórum – Programujte.comVytvoření obrázku stránky z PDF – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
21. 6. 2013   #1
-
0
-

Dobrý den, 

potřebuji vytvořit aplikaci, která bude zobrazovat PDF jako knihu. Flash aplikaci pro zobrazování mám vytvořenou (bohužel je nutné využít Flash). Nyní mám však problém se zobrazováním PDF. Momentálně to dělám tak, že po nahrání PDF celé PDF překonvertuji na obrázky po jednotlivých stranách (pomocí knihovny ImageMagic) a ty následně načítám do Aplikace. To však není příliš vhodné řešení. Některé PDF mají i 200 stran a najednou budou přistupovat stovky lidí. Což může být pomalé. 

Nenapadá někoho, jak by se dalo toto vyřešit lépe? Lze nějak dostat obrázek stránky PDF bez toho aby se musela načíst celá kniha? 

Předem Vám moc děkuji. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.191.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
21. 6. 2013   #2
-
0
-

Pri cteni souboru lze nastavit pozici kurzoru v souboru.

Ja bych to ulozil normalne do adresare jako obrazky uz predem. Nebo bych pouzil pdf reader v php, ale on asi bude potrebovat cele pdf. Rychleji se asi budou prenaset soubory (obrazky). Muzes to zkusit jeste cele prevest na html. Tez by sis treba mohl predgeneroval 3-7 prvni stranky predem a ostatni pak tahal pres php nebo imagemagic. Ty 3 bys pak pouzil treba pro nahled (obalka, uvod, obsah, prvni stranka)

Jeste by to slo ukladat do databaze jako obrazky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
prdelnatý anděl
~ Anonymní uživatel
33 příspěvků
22. 6. 2013   #3
-
0
-

Napadá mě to samé - po uploadu PDFka jej nasekat na obrázky a nechat Flash přistupovat k nim. Pro efekt otáčení stránek bude samozřejmě potřeba mít načtenou i následující (a předchozí) dvoustránku.

Mimochodem: http://www.webresourcesdepot.com/5-free-jquery-page-flip-plugins-for-book-like-interfaces/

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.77.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 98 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý