Existuje způsob, jak ve Visual Studiu 2012 zapnout barvy a ikony, aby prostředí vypadalo jako VS 2008 nebo 2010? Jde mi o nějaký legální/oficiální postup. Našel jsem sice nějaké hacky s výměnou resource, ale ty nechci použít, abych se nedostal do problémů při pozdějších aktualizacích. Předpokládal bych, že to půjde změnit snadno, když umí přepínat styly. Jenže ve stylech mám na výběr jen světlý a tmavý, uvítal bych kdybych měl na výběr ještě nějaký podobný starším verzím.
Fórum › .NET
Visual Studio 2012 - barvičky a ikony jako VS2008/2010
Ahoj,
jak dostat barvy z VS2008 neporadim. Je mozne si doinstalovat VS 2012 Update 3, ktery umoznuje zmenu barevneho schematu (mozna uz to bylo v Update 2). Pripadne si z visualstudiogallery stahnout extension, ktera dokaze menit schema VS (jmenuje se Visual Studio 2012 Color Theme Editor).
Pekny den,
Děkuji. Je pravda, že Update 2 obsahuje modré schéma, které mi dost pomohlo. V původní instalaci bylo jen světlé a tmavé schéma a ta obě mají neviditelné hranice mezi panely, což mne ubíjí. To modré schéma sice ještě pořád není tak dokonalé, jako bylo 2008 a 2010, ale aspoň něco. Doufejme že MS ještě ustoupí a časem vydá nějaké "retro" schéma, protože nám krátkozrakým barvičky hodně pomáhají.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
DirectShow a Visual Studio 2012 — založil Radek Chalupa
Rename obslužné metody v Visual C++ 2010/2012 Express — založil Šťoura
Visual Studio 2012 a klavesove skratky — založil Jimi
Microsoft visual studio 2010 — založil Petr
Visual Studio 2010 velikost — založil Doomista