Problem s Timer – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem s Timer – .NET – Fórum – Programujte.comProblem s Timer – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tom
~ Anonymní uživatel
419 příspěvků
27. 6. 2013   #1
-
0
-

Zdravim. Mam problem a vobec mu nerozumiem. Na PC mam pripojenu citacku RFID kariet. Ked sa nacita ID karty tak vznikne udalost v programe v C#. Ked som chcel zapnut v danej udalosti Timer tak mi ho sice zapne ( ma vlastnost Enable nastavenu na True) ale kod, ktory ma casovac vykonavat sa nevykonava. Cim to je?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.130.–
Reklama
Reklama
Yimo0
Newbie
30. 6. 2013   #2
-
0
-

Ahoj,
sice by pomohlo kdyby jsi nám sem hodil code, ve kterém voláš ten timer a popř ten code toho timeru, nicméně: pokud tam máš:
timer.Enabled = true;           a          
timer.Start();

a vůbec Ti neskočí do toho code v timeru,
tak bych viděl problém akorát v Intervalu toho timeru....  Více asi až s daným code.
zatím :-)

btw: ještě mě napadlo: má ten tvůj timer vůbec správnej název "funkce", která se má volat ? :-)... popř: má ho vůbec nastavenej ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.204.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 114 hostů

Podobná vlákna

Timer — založil Grunt z Jupiteru

Timer — založil qwe

Timer — založil

Timer — založil petr143

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý