Databaze Pomoc – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Databaze Pomoc – PHP – Fórum – Programujte.comDatabaze Pomoc – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Marek
~ Anonymní uživatel
521 příspěvků
28. 6. 2013   #1
-
0
-

Ahoj všem , kdo by mi pomohl nastavit databazi tak abych mohl  mít na svych strankach forum ? ....co se tyce  fora tak uz to mam vytvoreny ...ale problem spocíva v tom ze se mi ty vzkazy neukladaji do databaze a nezobraziju na strankach 

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.58.–
naromax
~ Redaktor
+1
Návštěvník
29. 6. 2013   #2
-
0
-

To je dost nekonkrétně položený dotaz (možná spíš poptávka ?). Zkus sem hodit kousek zdrojového kódu, který by měl být problémový a určitě se dočkáš odezvy.

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.239.–
Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos.
Marek
~ Anonymní uživatel
521 příspěvků
29. 6. 2013   #3
-
0
-

#2 naromax
Takto vypada zdrojovy kod fora <table cellspacing=2 width=100% cellpadding=0  border=2 ><tr><td class=head>Vaše otázky / Odpovědi

<br>
<td align=right class=head><a rel="nofollow" href='forum6.html' >Založit nové téma</a> / <a rel="nofollow" href='forum1.html' >Zpátky do sekce</a>
<br>
</table>



<table width=100% border=2 cellspacing=2><tr class=head >
<td width=350 style='color: #00FF00; font-weight: bold;'>Téma
<td style='text-align: center; color: #00FF00; font-weight: bold;'>Přidáno
<td style='text-align: center; color: #00FF00; font-weight: bold;'>Jméno přidávajícího
<td style='text-align: center; color: #00FF00; font-weight: bold;'>Odpověd
<tr>

TAKTO VYPADA KOD ODESILACIHO FORMULARE

<SCRIPT LANGUAGE="JAVASCRIPT">
<!--
   function smile(c)
    {
    var a = document.formular.form_text
    a.value = a.value + " :"+c+": "
    a.focus()

    }
-->
</SCRIPT>
      <div class=nadpis >Sekce : Otázky/Odpovědi</div>
      <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"><!--
function check(form)
{
              if (form.form_jmeno.value=="")
                 {
                  alert("Jméno musíte vyplnit!");
                  form.form_jmeno.focus();
                  return false;
                  }
                  else if (form.form_predmet.value=="")
                  {
                  alert("Předmět chybí !");
                  form.form_predmet.focus();
                  return false;
                  }
                  else if (form.form_text.value=="")
                  {
                  alert("Text zprávy musíte vyplnit!");
                  form.form_text.focus();
                  return false;
                  }
                  else if (form.form_mail.value!="")
                  {
                  re = new RegExp("^[^.]+(\.[^.]+)*@([^.]+[.])+[a-z]{2,4}$");
                     if (!re.test(form.form_mail.value))
                     {
                     alert("Zadaná adresa není správnou adresou elektronické pošty!");
                     form.form_mail.focus();
                     return false;
                     }
                  }
                  else
                  {
                    return true;
                  }
}
// -->
</SCRIPT>



  <form method=post name="head" action="forum2.php" onSubmit="return check(this)">
      <input type=hidden name=id value='8' >
      <input type=hidden name=head value='0' >

          <table cellspacing=2 align=center width=100% cellpadding=2 border=2 >
             <tr>
              <td  colspan=2 ><b>
              Nový Příspěvek:</b><br><br>

             
<TABLE WIDTH=290 BORDER=0 align=center CELLPADDING=0 CELLSPACING=0 style="margin-left:150px;">
</TABLE>

</td>
</tr>
<tr>
<td >Jméno:</td>
<td align=right><input type=text name=form_jmeno class=head maxlength=30 style='width: 300px;'></td>
</tr>

<tr>
<td >Předmět:</td>
<td align=right><input type=text name=form_predmet class=head maxlength=30 value="" style='width: 300px;'></td>
</tr>
 

<tr>
<td valign=top >Váš dotaz:</td>
<td align=right><textarea cols=30 rows=6 name=form_text class=head style='width: 300px;'></textarea></td>
</tr>


<tr>
<td colspan=2 align=center>
<input type=submit value="ODESLAT" class=head >
</td>
</tr>

      </tr>
      </table>
      </form>

problem spociva ze ve formulari napisu prispevek a chci ho odeslat ...kdyz ho odeslu tak se v tom foru nezobrazi 

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.58.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý